1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. 5. Dergi Fuarı 7 Mayıs'ta Başlıyor
5. Dergi Fuarı 7 Mayıs'ta Başlıyor

5. Dergi Fuarı 7 Mayıs'ta Başlıyor

100’ü aşkın dergi 7-11 Mayıs tarihleri arasında tarihî Sirkeci Garı’nda okurlarıyla buluşuyor!

05 Mayıs 2014 Pazartesi 12:23A+A-

Bu sene 5.'si yapılacak olan Türkiye Dergi Fuarı, 7 Mayıs'ta Sirkeci Garı'nda başlayacak. 11 Mayıs'a kadar açık kalacak olan ve TÜRDEB (Türkiye Dergi Editörleri ve Yayın Yönetmenleri Birliği) tarafıdnan düzenlenen fuarda çok sayıda derginin standı bulunacak.

TÜRDEB'ten yapılan açıklama:

TÜRKİYE DERGİ FUARI BAŞLIYOR!

100’ü aşkın dergi 7-11 Mayıs tarihleri arasında tarihî Sirkeci Garı’nda okurlarıyla buluşuyor! 

Türkiye Dergi Editörleri ve Yayın Yönetmenleri Birliği (TÜRDEB) tarafından 5.si düzenlenecek olan Dergi Fuarı bu yıl uluslararası bir mahiyet kazanıyor. Yurtdışı’ndan dergilerin davet edildiği Fuar’ın bir de onur konuğu olacak.

Bir dergi fuarımız var ve bu fuar dünyada tek!

Ömründe bir şekilde herhangi bir dergi takip etmiş, dergi takip etmenin güzelliğini yaşamış herkese diyoruz ki; 7-11 Mayıs tarihleri arası Sirkeci Garında Dergi Fuarını ziyaret etmeyi ihmal etmeyin. Sizleri büyük bir düşünce, kültür ve hikmet şöleni bekliyor. 

Okumak, düşünmek ve anlamak için dergilerin ateşleyici, harekete geçiren fonksiyonuna her zaman ihtiyaç duyduk.

Sadece birçok şair, yazar, gazeteci ve fikir adamı değil, birçok devlet büyüğü, siyasetçi, ilim adamı, bürokrat, iş adamı bir zamanlar dergilerde yazmış, dergi takip etmiştir.

İdealinizde yeni Mehmet Akif Ersoylar, Necip Fazıllar, Sezai Karakoçlar, Cahit Zarifoğulları, Muhammed İkballer, Hasan el Benna’lar, varsa onların yollarından beslenerek yazmaya çalışanlarla buluşmaya bekliyoruz.

Bu sene fuarın ana teması "Gençlik" olarak belirlendi.

Trende söyleşiler, Sirkeci Garının tarihi ve estetik bekleme salonunda konferans, panel, müzik dinletileri ve dergiciliğin enleri töreninin  yapılacağı TÜRKİYE DERGİ FUARINDA 7’den 70’e herkesi ilgilendirecek bir şey mutlaka olacak!

Sirkeci Garı’nda 5 gün boyunca peronlarda kültür, sanat, siyaset, mizah, edebiyat, çocuk vb 100’ü aşkın dergi ile farklı bir atmosfer oluşacak!

7 Mayıs Çarşamba günü saat 12’de açılışı yapılacak olan Fuar 11 Mayıs Pazar günü saat 21’e kadar devam edecek. Fuar 10:00 – 21:00 saatleri arası ücretsiz herkese açık. 

Tüm dergi dostlarını bekliyoruz.

Muharrem BAYKUL

TÜRDEB Başkanı

Ulaşım: Dergi Fuarı İstanbul'da ulaşımın en kolay olduğu bir mekânda, Sirkeci Garında yapılıyor. Marmaray, tramvay, vapur, otobüslerle İstanbul'un her yerinden fuara gelmek çok kolay.

-turkiyedergifuari.com
-www.turdeb.com
-facebook: dergifuari
-twitter: @dergifuari

 

HABERE YORUM KAT