1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. 28 Şubat’ın küfürbaz Tümgenerali utanmaz açıklamalarına devam ediyor!
28 Şubat’ın küfürbaz Tümgenerali utanmaz açıklamalarına devam ediyor!

28 Şubat’ın küfürbaz Tümgenerali utanmaz açıklamalarına devam ediyor!

28 Şubat’ta Erbakan’a hakaret etmesiyle gündem olan emekli Tümgeneral Osman Özbek Sözcü’ye konuşmuş.

01 Mart 2021 Pazartesi 16:13A+A-

HAKSÖZ HABER

28 Şubat’ta darbeye giden sürecin önemli sacayakları vardı. Bunlardan birisi de Erbakan hacca gittiği zaman ‘p…..k’ diyerek küfreden Tümgeneral Osman Özbek’ti. Askeriye içindeki İslam düşmanlığının artık kendisini iğrenç hakaretlerle görünür kılması, geri dönüşü olmayan bir sürecin başladığının göstergesiydi.

28 Şubat’ın ağzı küfürlü paşası Osman Özbek darbenin 24. yıl dönümünde Sözcü’ye konuşmuş. Hala aynı üstenci ve kibirli tarzını koruyan Özbek, rahmetli Erbakan’a tavsiye vermekten de geri durmamış. Aslında Erbakan’ın iyi bir insan olduğunu belirten Özbek 'çevresinde kötü insanların kümelendiğini' ifade ediyor. Bu komik açıklamasının ardında süreç içinde Erbakan'ın ‘Türbana rektörler selam duracak’ tarzı açıklamalarının hatalı olduğunu söylemeden de edemiyor. “Eğer ki Erbakan bu tarz söylemlerini düzeltseydi askerlerden hiçbir tepki almazdı.

Türkiye’de cuntacı reflekslerle hareket eden ordu gerçeğinden ise hiç bahsetmeyen Özbek, ettiği küfürleri ise hepten unutmuş olsa gerek! Hac ziyaretine giden bir Başbakan’a küfür eden dönemin Tümgenerali hiçbir şekilde hukuka hesap vermedi. Bugün hala utanmaz açıklamalarına devam eden Özbek her şeyden önce toplum önünde özrünü beyan etmelidir!

Dindar kesimi açık hedef haline getiren ve önde gelen temsilcilerine küfürler etmekten geri durmayan Kemalist cuntacılığın bugün de dün olduğu gibi canlı olmadığını kim söyleyebilir? Askeriye içinde vesayetçi mantık 10 yılda inşa edilmedi ki 10 yılda sona erdirilsin! Netice olarak 15 Temmuz tecrübesi hala hafızalardaki tazeliğini korumaya devam ediyor.

İşin komik tarafı ise bütün memlekete darbeciliği öğreten Kemalistler, darbe geleneğinin suçunu FETÖ’ye yıkarak işin içinden sıyrılmaya çalışıyorlar. 12 Eylül’ü dahi FETÖ ile ilişkilendirenlerin çıktığı bir vasatta Kemalistler sütten çıkmış ak kaşık gibi  muamele görüyor. Normal şartlarda yargılanıp hapsedilmesi gereken küfürbaz cuntacılar ise bu sebeple hala gazetelere arsız açıklamalarda bulunabiliyor! Güler misin ağlar mısın?

HABERE YORUM KAT

9 Yorum