1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. SoL Ahlaksızlık ve Alçaklıkta Kendi Rekorlarını Kırıyor!
SoL Ahlaksızlık ve Alçaklıkta Kendi Rekorlarını Kırıyor!

SoL Ahlaksızlık ve Alçaklıkta Kendi Rekorlarını Kırıyor!

Sol-faşistler bu sefer de Suriye’deki mağdur insanlar için un yardımı kampanyasına destek çağrısı yapan Ömer Miraç Yaman’ı hedef göstererek insanlıktan ne kadar uzaklaşmış olduklarını göstermiş oldular.

02 Aralık 2016 Cuma 01:39A+A-

Haksöz Haber

Sol-faşistlerin yapıp ettikleri iğrençlikler öyle bir seviyeye ulaştı ki artık şaşırmasak da en azından halkımıza teşhir etmek için yepyeni bir iğrençliklerini daha sizlere göstermek istiyoruz. Sol-faşistler bu sefer de Suriye’deki mağdur insanlar için un yardımı kampanyasına destek çağrısı yapan Ömer Miraç Yaman’ı hedef göstererek insanlıktan ne kadar uzaklaşmış olduklarını göstermiş oldular. Şimdi sormak istiyoruz: Suriye’de bir deri bir kemik kalmış çocukların fotoğraflarını gördüğünüzde ne düşünüyorsunuz? Zalim Esed’e karşı onurları ve haysiyetleri için ayaklandıklarından dolayı bunları hak ettiklerini mi düşünüyorsunuz da, “un yardımı kampanyasına” destek çağrısı verdikleri için Müslümanları hedef gösteriyorsunuz? Gerçekten bu kadar alçak mısınız?

İlgili haber:

Bir 'akademisyenin' üniversite öğrencilerinin WhatsApp grubunda paylaşılan mesajı: Cihatçılara yardım istedi

omy-foto.jpg

İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencilerinin kullandığı WhatsApp grubuna bir akademisyenden gelen mesaj iletildi. İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü’nde Öğretim Üyesi olan Ömer Miraç Yaman'a ait olduğu belirtilen mesajda, Suriye'deki cihatçılar için yardım talep edildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencilerinin WhatsApp grubuna, bir akademisyenden gelen mesaj iletildi.

-İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü’nde Öğretim Üyesi olan Ömer Miraç Yaman'a ait olduğu belirtilen mesaj "Es-selamu aleykum..." şeklinde başlarken, mesajda cihatçılar için yardım talep edildi.

Mesajda şu ifadeler yer alıyor:

"Es-selamu aleykum kardeşler...

Ömer Miraç Yaman hocamızdan gelen bi maili paylaşmak istiyorum..

Çünkü son 1 günümüz ve toplanması gereken 126 çuval unumuz kaldı

"Es-selamu aleykum.. Arkadaşlar, Suriye'ye yardım götüren birçok yardım kuruluşu (İHH, Kızılay, Sadakaeli Derneği vb.) şu an un stoklarının bittiğini ve una acil ihtiyaç olduğunu bildiriyor. 

Biz de hep birlikte bir tırın gönderilmesinde katkıda bulunalım diye niyetlendik inşallah. Bir çuval unun bedeli 55 TL. Bir tır, 26 ton yani 520 çuval un götürebiliyor. 

2 kg, 5 kg değil, çuval çuval un lazım arkadaşlar... 

Suriye'de savaşın ortasında mahsur kalan çocuklara ve ailelerine ulaştırmak üzere un lazım...

Bu kapsamda, sadece 1 kaç saatlik bir çalışma yapsak herbirimiz ve dostları arayıp, sadece 1 çuval unlarına talip olduğumuzu söylesek, kafi olacaktır inşaallah.

Önümüzdeki Cuma Namazına kadar sürecek olan 1 TIR'ı doldurma çalışmamıza herkesi bekliyoruz inşaallah.

Un bedeli desteklerinizi "İstanbul Un" notuyla Sadaka Eli Gıda Bankası ve Yardımlaşma Derneği hesabına gönderebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT