1. HABERLER

  2. HABER

  3. HUKUK

  4. Kemalistler ve Esedçiler Bastırdı, Abdulkadir Şen Açığa Alındı
Kemalistler ve Esedçiler Bastırdı, Abdulkadir Şen Açığa Alındı

Kemalistler ve Esedçiler Bastırdı, Abdulkadir Şen Açığa Alındı

Kemalist Sol medyanın yayınları sonucu Muş Alparslan Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olan Abdulkadir Şen açığa alındı.

13 Aralık 2016 Salı 22:16A+A-

HAKSÖZ HABER

Muş Alparslan Üniversitesi’ne bağlı olarak araştırma görevlisi olarak çalışan Abdülkadir Şen, Kemalist Sol medyanın yayınları sonucunda açığa alındı. Rusya, Esed ve İran’ın Halep’teki katliamlarına sosyal medyada tepki gösteren Abdulkadir Şen bugün gün Kemalist Sol medya tarafından hedef gösterilmişti.

Abdulkadir Şen'i mezhepçilik suçlaması ile hedef gösteren bu kesimlerin sadece son 3 günde Halep katliamları üzerinden gerçekleştirdikleri paylaşımlara bakılırsa kendilerini tarif ettikleri görülecektir. Esed'i ve Suriye'de gerçekleştirdiği katliamların savunuculuğu yaparak Türkiyeli Müslümanları rencide eden bu kesimler değilde Abdulkadir Şen mi mezhepçi oldu... 

Abdulkadir Şen, Sosyal Medya üzerinde şu açıklamaları yaptı:

“Suriye'de 600 bin masumun katline bayram eden ve dün geceden bu yana sevinç naraları atan bağnaz kesimlerle ilgili sözlerim çarpıtıldı.

Halep'te yaşanan katliam ve tecavüzlerin ve bunların faili Esed rejimini destekleyen mezhepçi kesimlere yönelik paylaşımlarım çarpıtılmıştır.

Bu topraklarda Aleviler, Dürziler, Ermeniler yüzyıllardır yaşamaktadır. Anadolu'nun gönlü her kesimi adalet içinde yaşatacak kadar geniştir.

Batı toplumlarında örneğin İspanya'da neredeyse tek Müslüman bırakılmamışken bu topraklarda farklılıkla her zaman korunmuştur.

Kesinlikle Alevi topluma, ibadethanelerine, ya da sembol isimlerine yönelik olumsuz bir açıklama veya imada asla bulunmadım, bulunmam da.

Alevi toplum ile mezhepçi, katliamcı, yayılmacı Şah İsmail bağnazlığını birbirinden ayırıyorum. Paylaşımlarımın hedefi bu illegal kesimlerdi

İllegal mezhepçi Sol ve canlı yayında savcı katleden örgütleri destekleyen, Sol, Birgün, Diken gibi hesaplar topyekün kampanya başlattılar.

Şahsımı hedef gösterip, sözlerimi Alevi toplumu hedef almışım gibi çarpıtan bu mezhepçi yayın organları hakkında hukuki işlem başlatacağım.

İllegal mezhepçi Sol örgütlere müzahir bu yayın organlarının hedef göstermeleri nedeniyle tehdit mesajları alıyorum. Olacaklardan sorumlular

Türkiye'nin bağnaz ve Mezhepçi Şah İsmail (Neo-Safevi) istilası tehdidiyle karşı karşıya olduğu bir hakikat ve tespittir tehdit değildir.

Yüzbinlerce Alevi ve Şii'nin İran liderliğinde planlanıp icra edilen bu mezhepçi bağnazlıktan rahatsız olduğu da gayet net ortadadır.

şahsıma saldırarak Suriye'de işlenen cinayetlere ortak oluşlarını gizleme gayretindedir. Asıl mezhepçi davranan kesim onlardır.

Yıllardır Madımak üzerinden edebiyat yapıp bir halkın diri diri yakılmasını kutlayanların mezhepçiliğini ifade Alevilere hakaret değildir.

Bu yönlü çelişkiyi ifade ettiğim sözlerim bile Alevilere hakaret ve tehdit olarak çarpıtılmıştır. Bu kesimler toplumu dinamitlemektedir.

Şahsımı hedef alan sosyal medya hesaplarının neredeyse %90'ı DHKPC, PKK, MLKP sempatizanlığını gizlemeyenler ve FETÖ'cülerden oluşuyor.

Hakkı söylemek eceli kısaltmaz, rızkı azaltmaz. Sizden ve karanlık ideolojinizden korkmuyoruz.

Şah'laşırsanız, Anadolu'da yeniden bir katliama kalkışırsanız Yavuzlaşırız dedim. Yine diyorum. Sizin efendilerinizden bile çekinmeyiz.

Bizler başımıza bir musibet geldiğinde "Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz" diyenleriz. Hakikatlerimiz sizinki gibi satılık değildir.

Ömrüm boyunca çanak çömlek satarak rızkımı temin ettim. Davamdan da asla nemalanmadım. Süt satarım, hamallık yaparım ama inandığımdan dönmem.

Bu benim fikirlerim için ödediğim ilk bedel değil. Boğaziçi Üniversitesinde Doktora yaparken de Mobbing'e uğradım. Bırakmak zorunda kaldım.

Bu karar bana değil Halep halkına kesilen bir ceza, dünden bu yana kadınların tecavüz edilmesini burada kutlayan mezhepçilere ise taltiftir.

Halep'te kıtır kıtır Müslüman katledilmesini kutlayan mezhepçiler serbest ben ise açığa alındım. Sebep? Kutlama yapanlara Safevi dedim.”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

13 Yorum