1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. İşgal Güçleri Filistinli Genci İnfaz Etti
İşgal Güçleri Filistinli Genci İnfaz Etti

İşgal Güçleri Filistinli Genci İnfaz Etti

Siyonist işgal güçleri bugün öğleden sonra Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Kalendiya askeri geçiş noktasında bıçakla eylem yapmaya niyetlendiği iddiasıyla Filistinli bir genci infaz etti.

22 Kasım 2016 Salı 22:02A+A-

İşgal polisi sözcüsü Luba Es-Samri yaptığı açıklamada, askeri geçiş noktasında araçların gittiği yolda nöbet tutan askerlerden birine eline aldığı bıçağıyla saldırmak isteyen bir kişinin etkisiz hale getirildiğini söyledi.

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise, kimliği henüz öğrenilemeyen bir gencin Kalendiya askeri geçiş noktasında işgal askerlerinin ateşiyle vurularak şehit olduğunu duyurdu. 

Onlarca Siyonist askerin hayatını kaybettiği Kudüs İntifadası’nı durdurmakta bir türlü başarılı olamayan Siyonist işgal askerleri askeri geçiş noktalarında şüphelendikleri Filistinli genç erkek ve kızları infaz etmekten geri durmuyor. 

Medyaya yansıyan görüntülerde işgal askerlerinin eylemden habersiz gençleri infaz ettikleri ortaya çıkarken, infazcı askerler cezalandırılmak yerine ödüllendiriliyor.

FİEM

HABERE YORUM KAT