1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nün Önünde Çatışma Çıktı!
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nün Önünde Çatışma Çıktı!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nün Önünde Çatışma Çıktı!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nün girişinde yaşanan çatışmada bir saldırganın öldürüldüğü bildirildi.

10 Ocak 2017 Salı 16:07A+A-

AA’da yer alan habere göre, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nün önünde çatışma yaşandı.

Çatışma sırasında öldürülen bir saldırganın üzerinde patlayıcı olabileceği ihtimali üzerine olay yerine bomba imha ekipleri sevk edildi.

Emniyet binası ve çevresi ile kentin farklı bölgelerinde güvenlik tedbirleri arttırıldı.

Öldürülen saldırganla birlikte hareket ettiği değerlendirilen kişi veya kişilerin yakalanması için kentin çeşitli noktalarında başlatılan operasyonlar sürüyor.

Polis ekipleri, görgü tanıklarının da ifadesine başvuruyor.

Valilikten Açıklama

Gaziantep Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Saat 15.20 sularında İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası araç giriş kontrol bölümündeki polis noktasına silahlı saldırıda bulunulmuş, saldırıya polis noktasında görevli polis memurlarımızca anında karşılık verilmiş ve saldırgan etkisiz hâle getirilmiştir.” denildi.

Olay Yeri İnceleme Ekipleri Çalışmalarını Tamamladı

Çatışmada öldürülen saldırganın üzerinde patlayıcı ya da düzenek bulunup bulunmadığını inceleyen olay yeri inceleme ekipleri, çalışmalarını tamamladıktan sonra buradan ayrıldı.

Öldürülen saldırganın cesedi, cenaze aracıyla İl Emniyet Müdürlüğü önünden alınarak otopsi yapılmak üzere adlî tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Çatışmanın ardından güvenlik amacıyla yaya ve araç trafiğine kapatılan emniyetin çevresindeki yollar da yeniden trafiğe açıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü yakınlarında park hâlinde duran araçlar, çalışmalar kapsamında çekildi. Ekiplerin çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölgede durum normale döndü.

Çatışmada Yaralanan Polis Memurunun Tedavisi Sürüyor

İl Emniyet Müdürlüğü’nün girişinde çıkan, bir saldırganın öldürüldüğü çatışmanın ardından yaralanan ve ambulansla SEV Amerikan Hastanesi’ne kaldırılan polis memurunun ameliyata alındığı belirtildi.

Vücûdunun çeşitli yerlerinden yaralanan polisin, hayâtî tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bu arada İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ve bazı birim âmirleri, yaralı polisin tedavi gördüğü hastaneye giderek, yetkililerden sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT