1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Bu Yazı, Yalnızca 'Senin İçin' Yazıldı
Bu Yazı, Yalnızca 'Senin İçin' Yazıldı

Bu Yazı, Yalnızca 'Senin İçin' Yazıldı

İşlediğin suçun cezası da günahın da seni bağlar. Ta ki o suçu toplumun içerisinde fitne ve fesada evirmediğin sürece. Hangi suç ya da hangi günah olursa olsun bu böyledir. Bir suç veya bir günah üzerinden bir toplum cezalandırılamaz.

26 Haziran 2015 Cuma 01:05A+A-

Ahmet Maruf Demir / Haksöz Haber

Bazı durumlar vardır… Bazı olaylar... O olayları veya durumları konuşmak, yazmak ya da tartışmak için ne zamanki olanak bulunsa ya da konu kendiliğinden bir açılsa kalbi sıkışır ya insanın... İnsan vasfına ermiş olanın... Avuçlarının içi terler kendinden utananın. Gözlerinin içi dolar. Donar tümden zaman. Kayar ayaklarının altından; serpilen toprağı, indirilen suyu, esen rüzgarı ve yanan ateşi kendinde barındıran mekan! İşte böyle bir şey bu yaptığın da! Sözde özgürlük, biraz daha insanlık namına, kendini nasıl görüyor ve özde de öyle yaşamak istiyorsun adına: 28 Haziran günü İstanbul'da bir "Yürüyüş" düzenleyeceksin "Onur Haftası" kapsamında!

Hayır, hayır! “Yürüyüş” ve “Onur Haftası” kelimelerini tırnak işareti içine aldığımdan dolayı hemen celladım kesilme. Niyetim üzerinde mahalle baskısı oluşturmak değil. Sonda söyleyeceğimi şimdiden ifade edeyim: Taşlayacaksalar eğer taşı ilkin en günahsız olanları atsın. Gözyaşını da ilkin en günahkâr olanımız akıtsın. Ki yargısız infaza kurban gitmeyeyim! Zor zamanda yaşıyoruz el-hak. Hak ve sabır tavsiyesinde bulunurken sanki "linç girişimi"ymiş bu yaptığım algısı yaratılıyor. Öldürmek değil kastim vallahi. Hele bir oku. Yüreğine oturmazsa "ı dont lıke" edersin sonra!

Diyorum ki;  sen de bir cansın, eyvallah. Hayatsın. Yaşama tanıksın. Bunun için adını vermeyeceğim. Bak ne yürüyüşü olduğunu dahi gizli tuttum sırf bu yüzden! Bu yüzden seni öteki görmeyecek ve hatta şeytan ilan etmeyeceğim. Zaten hakkım da yok buna! Halisane ve naçizane… Hırsızlığın, yalanın, adam kayırmanın bir yaratılış kanunu olmadığını bildiğin gibi zinanın, fahşanın, fitne ve fesadın faturasını da sonradan yaradana ve yaradana inanan bana kesmemen için eşreften esfele adımladığın bu yolda sana ne için engel olmam gerektiğini anlatmaya çalışacağım! Öyle hemen de " Lut (as) kavmi gibi, başımıza taş mı yağdıracaksın lan?"da demeyeceğim. Doğrudur. Bu da bir vakıadır. İbrettir. Örnektir. Ama öyle hemen demeyeceğim.

Yazının Devamı >>>