1. HABERLER

  2. HABER

  3. Beşiktaş Belediyesi'nde 'LGBTİ Onur Haftası' Resepsiyonu
Beşiktaş Belediyesi'nde 'LGBTİ Onur Haftası' Resepsiyonu

Beşiktaş Belediyesi'nde 'LGBTİ Onur Haftası' Resepsiyonu

Beşiktaş Belediyesi'nde 'LGBTİ Onur Haftası' adı altında resepsiyon düzenlendi.

30 Haziran 2015 Salı 13:31A+A-

"LGBTİ Onur Haftası" resepsiyonu Başkanı olan Beşiktaş Belediyesi Başkanı Murat Hazinedar'ın organize ettiği resepsiyona ABD Büyükelçisi John Rodney Bass da katıldı.


Posta'da yer alan habere göre, Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği Sortie’deki resepsiyona, Beşiktaş Belediyesi Başkanı Av. Murat Hazinedar, ABD Büyükelçisi John Rodney Bass ile eşi, Kanada İstanbul Başkonsolusu Andrew Smith ve eşi, Hollanda Başkonsolusu Robert Schuddeboom ve eşi, Alman Milletvekili Hakan Taş, Şişli Belediyesi Başkanı Hayri İnönü ile birlikte çok sayıda tanınan kişi ve LBGTİ dernekleri katıldı.

'Belediye çalışanlarına LGBTİ hakları eğitimi verdik'

Haznedar'ın Türkiye’de ilk kez bir devlet kurumu LGBTİ Onur Haftası kapsamında resmi bir resepsiyon düzenlediğini ve Beşiktaş Belediyesinin yerel seçim öncesi SPoD LGBTİ Derneği ile LGBTİ dostu belediyecilik protokolünü imzalayarak Türkiye’de 4 belediyeden biri olduğunu söyledi. Haznedar, bu protokol ile birlikte Beşiktaş Belediyesi'nin LGBTİ’leri kucaklayan bir anlayışa dönüştürüldüğünü ayrıca belediye çalışanlarına da LGBTİ hakları eğitimi verildiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

3 Yorum