1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Zaten Öldürüyorsunuz!
Zaten Öldürüyorsunuz!

Zaten Öldürüyorsunuz!

IŞİD’in hakim olduğu bölgelerde kadın ve çocukların da öldürülmesinden çekinilmemesini isteyen Danimarkalı milletvekili yeni bir şey söylememiş!

16 Kasım 2015 Pazartesi 14:18A+A-

Haksöz Haber

Paris saldırılarının Batı’da ırkçı ve İslâm düşmanı akımlara ivme kazandıracağı biliniyor. Bu bağlamda “Batı medeniyeti ve değerlerine uygun” açıklamalar da geliyor. İşte bunlardan biri Danimarka Halk Partisi milletvekili Soren Espersen’den sadır oldu. Radikal’de yayınlanan habere göre bu kişi IŞİD'e yönelik daha fazla hava saldırısı çağrısında bulunarak IŞİD’li kadın ve çocukların da öldürülmesini istemiş.

Espersen, “Artık IŞİD'i vurmalıyız. Kadın ve çocukların arkalarına saklanıyorlar ve bizim centilmen olduğumuzu bildikleri için öyle hareket ediyorlar. Bundan sonra kadın çoluk çocuk demeden hepsini beraber bombalayalım, nasıl olsa o kadınlar da sistemin içindedir, yoksa bu savaş bitmez.” açıklamasını yapmış.

Bu şahsın aslında yeni ve orijinal bir şey dediği de pek söylenemez. Muhtemelen zaten yaptıkları şeyin daha yoğun ve kesintisiz yapılmasını kast etmiş olmalı! Dikkat çekici olan ise kendilerinin centilmenliğine dair sözleri! Ne kadar da objektif bir tespit değil mi? Bu centilmenlik adama şapka çıkarttırır!

HABERE YORUM KAT