1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Zam geldiği gibi gidermiş…
Zam geldiği gibi gidermiş…

Zam geldiği gibi gidermiş…

Zam konusunda Türkiye kamuoyu açıklama beklerken hükümete yakın isimlerin söylemleri gerginliği artırıyor!

02 Ocak 2022 Pazar 11:38A+A-

HAKSÖZ HABER

Ekonomik darboğaz Türkiye halkını ciddi anlamda zorluyor. Son olarak kışın ortasında elektrik ve doğalgaza yapılan zamlar tartışmalara sebep oldu.

Son süreçte döviz kurunda yaşanan dalgalanma hakkında açıklama yapan cari hükümete mensup isimlerin demeçleri Haksöz’de incelenmişti.

Yaşanılan problemleri uygun bir dille insanlara anlatması hatta mazeret bildirmesi gerekenlerin yaptıkları tutarsız ve gayri ciddi açıklamalar var olan gerginliği artırmaktan başka bir işe yaramıyor.

Bu duruma yeni bir örnek daha geldi.  AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci insanların belini kıran zamlar hakkında şunları söyledi: "Zam geldiği gibi gider... Anlık tepkiye lüzum yok. Biz başardık, yine sizlerle el ele biz başaracağız. Dolarda anlık tepki verenleri ne hale getirdik hatırlayınız, hem de bir gecede..."

010120221702017987833.jpg

Yapılan fahiş zamlara gösterilen tepkiye tepki göstermek siyasi dehanın göstergelerinden birisi herhalde! Bırakın insanlar anlık veya değil en azından bu yaşananlara tepki gösterebilsin. Sizler bu durumu düzeltmek üzerine ne yapıyorsunuz onun bilgisini verin! Bunu yapmayacaksanız sükut etseniz herkes için daha hayırlı olacak!

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

8 Yorum