1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Yıl 2023: Garp cephesinde değişen hiçbir şey yok!
Yıl 2023: Garp cephesinde değişen hiçbir şey yok!

Yıl 2023: Garp cephesinde değişen hiçbir şey yok!

Tele1’de yine İslam düşmanlığının en güzide(!) örnekleri sunuldu…

02 Mart 2023 Perşembe 13:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Merdan Yanardağ, Türkiye medyasında İslam düşmanlığının bayraktarlığını üstlenmiş durumda. Her fırsatta Müslümanları hedef almayı kendisine vazife bilen Yanardağ bu sefer de vali eşlerinin hepsinin başörtülü olduğunu ve karşı cins ile el sıkışmadığını ileri sürerek alışıldık “laiklik elden gidiyor” retoriğini dile getirdi.

"Valiler de şunu hiç unutmasınlar. Kendileri devletin ve milletin temsilcileri. Valilerin de dokusu değişti. Cumhuriyetçi vali ne kadar var bilmiyorum. Valilerin önemli bir kısmının kadın eli sıkmadığı, kiminin eşinin başının kapalı olduğu, çoğunun belli bir eğitimden geçtiği iddia ediliyor.”

Mülteci düşmanlığıyla da tanınan Yanardağ sol-Kemalist çevrelerde epey takipçisi olan bir kanalın genel yayın yönetmeni. Bu sözler o cenahta ciddi bir rahatsızlık oluşturmuyor hatta alkış alıyor olmalı ki bunca tepkiye rağmen görevine devam ediyor.

Sol-Kemalistler bir yandan “helalleşme” sözleri verirken bir yandan ise Müslümanları hedef alıp aba altından sopa gösteriyorlar. Değişim lafta güzel ama icraata gelince batı cephesinde değişen hiçbir şey yok!

HABERE YORUM KAT

5 Yorum