1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Yalanda sınır tanımıyorlar!
Yalanda sınır tanımıyorlar!

Yalanda sınır tanımıyorlar!

ABC Gazetesi adlı Kemalist site helikopterden Taliban savaşçısının bayrak açma çabasını idam sahnesi diye sundu ve “Afganistan’da Taliban vahşeti” başlığıyla duyurarak yeni bir yalan merkezi olmaya aday olduğunu gösterdi.

01 Eylül 2021 Çarşamba 12:47A+A-

HAKSÖZ-HABER

Kemalist medya Taliban aleyhtarı kampanya ile kendinden geçmiş halde. İnanılmaz yalanlar uyduruyorlar ve bu yalanlarına epeyce de müşteri buluyorlar.

ABC Gazetesi adlı CHP çizgisindeki yayın organı da son dönemde gerek muhacirlerle ilgili olarak, gerekse Afganistan haberlerinde inanılmaz yalanlara imza atıyor. İşte önceki gün “Afganistan’da Taliban vahşeti” diye sunulan ‘haber’ de bu yalan zincirine eklenmiş bir halka olarak tarihe geçti.

Bir Taliban mensubunun helikopterden bayrak açma çabasını “Taliban muhalif ismi böyle idam etti” diye sunan sitenin Twitter sayfasında söz konusu ‘haber’ çok  sayıda beğeni almış, ayrıca bir çok yoruma konu olmuş. Bu manzara Türkiye’de laik-Kemalist topluluğun Müslümanlara karşı kinini net biçimde sergilerken, aynı zamanda söz konusu topluluğun akli ve vicdani seviyesine de ışık tutmakta.

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum