1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Ütüsüz bayrak asan işçiler idam edilsin!
Ütüsüz bayrak asan işçiler idam edilsin!

Ütüsüz bayrak asan işçiler idam edilsin!

Türkiye’de yaşamak her güne ayrı bir saçmalıkla uyanmak anlamına geliyor!

01 Kasım 2021 Pazartesi 12:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Kars’ın Arpaçay ilçesinde 29 Ekim kutlamaları için asılan bayrakların “ütüsüz” olması sebebiyle linç kampanyası başlatıldı.

Eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş’ın sosyal medyada hedef göstermesi sonucu kabak yine garibanların başına patladı!

Arpaçay’ın AK Partili Belediye Başkanı Erçetin Altay CHP’lilerin başlattıkları linç karşısında topu işçilere atarak işin içinden sıyrıldı. Altay bayrakların ivedilikle değiştirildiğini belirttikten sonra ütüsüz bayrak asan işçilere 10 yevmiye kesme cezası verildiğini duyurdu! Helal olsun sana büyük başkan!

İşinde gücünde insanların ulus devletin ayinleri sebebiyle mağdur edildiği ülke… CHP’nin başlattığı aymazlığı AK Parti’nin sürdürüyor olmasına ne demeli? Birileri ütüsüz bayrak sebebiyle seni hedef gösteriyorsa -eğer ki çok büyük bir hata yaptığını da düşünüyorsan- cezayı kendine kesersin. İşçilerden ne istediniz? 

Birkaçı hariç liberalinden Kemalist'ine kadar tüm sol-sosyalist haber siteleri de bu absürtlüğü olağan bir şeymiş gibi haberleştirdi.

Yaşanan bu garabete işçi sendikalarının tepkisini de merak ediyoruz. Kuyruklarını kıstırıp vesayetin bekçiliğine devam mı edecekler yoksa CHP ve AK Parti’nin birlikte giriştikleri bu saçmalığa itiraz mı edecekler?

1-218.jpg

HABERE YORUM KAT

9 Yorum