1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Ümmetten ulusa düşüşe geçmek!
Ümmetten ulusa düşüşe geçmek!

Ümmetten ulusa düşüşe geçmek!

Gerçek Hayat dergisinin “Hedefimiz Türk birliği” sayısıyla raflardaki yerini alması bizleri şaşırtmalı mı?

03 Ekim 2021 Pazar 13:02A+A-

HAKSÖZ HABER

Gerçek Hayat dergisi bir dönem İslami camianın pek çok ismine ev sahipliği yapan haftalık bir dergiydi. Anadolu’da İstanbul’un imkanlarından uzak hassasiyet sahibi insanların da yakından takip ettiği Gerçek Hayat birden fazla kere el değiştirdi.

Son yıllarda ise Gerçek Hayat giderek popülist bir yayın organına dönüştü. Oldukça gülünç “FETÖ özel sayısı” ve hilafeti ilan etmeye hazırlanan dosya çalışmasıyla da gündem olan Gerçek Hayat şimdi ise rotayı Kızılelma olarak belirlemiş olacak ki “Hedefimiz Türk birliği” başlığıyla raflardaki yerini aldı.

Peki, Gerçek Hayat dergisinin “Hedefimiz Türk birliği” sayısıyla raflardaki yerini alması bizleri şaşırtmalı mı? Az evvel zikredilen özel sayılarda da dikkat çeken husus büyük bir zihinsel körleşmeye işaret ediyordu. Evvelinde “Gerçeğe sadakat şerefemizdir!” motto cümlesiyle çıkan Gerçek Hayat’ın yeni motto cümlesi ise Türkiye’nin en yerli dergisi!

Demek ki yerli ve milli olunca entelektüel körleşme kaçınılmaz oluyor. Bu bağlamda Gerçek Hayat’ın artık olsa olsa hedefi Türk birliğini sağlamak olabilirdi zaten. Şaşılacak bir şey yok kısaca! Konjonktüre göre kendisini konumlandıranlar rüzgârın karşısında ağacından kopan yapraklar misali savrulmaya da mahkûmdurlar!

Kemal Özer yönetiminde sadece adı Gerçek Hayat olan ama gerçeğiyle pek alakası olmayan dergiye yeni bir isimle yayın hayatına devam etme çağrısı yapıyoruz. Ümmetçilikten milliyetçiliğe düşüş, hak ile batılın birbirinden bir daha birleşemez bir şekilde ayrıldığı Müslümanlar için doğruluktan sonra eğriliği tercih etmektir! Derginin adını da “Konjonktürel Hayat”  yapabilirsiniz!

 

HABERE YORUM KAT

6 Yorum