1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Ümit Özdağ’ın partisi: Hem ırkçı hem İslam düşmanı!
Ümit Özdağ’ın partisi: Hem ırkçı hem İslam düşmanı!

Ümit Özdağ’ın partisi: Hem ırkçı hem İslam düşmanı!

İzmir’de haşemayla havuza girilmesine engel olan Atakan Tatlı'nın Zafer Partisi Kartal İlçe Başkanı olduğu ortaya çıktı

01 Temmuz 2022 Cuma 14:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Mülteci düşmanı dezenformasyonun bayraktarlığını üstlenen Ümit Özdağ parti kurarak teşkilatlı bir şekilde yalan ve iftira üretmeye başlamıştı. Partisinde sürekli yaşanan istifalarla iyice rezil olan Özdağ her şeye rağmen yalan söyleyip mültecileri hedef göstermeye devam ediyor.

Ümit Özdağ ve çevresindeki insanların tıynetini anlamak şu açıdan önemli; ırkçılıkla İslam düşmanlığı birbirinden besleniyor. Misal olarak Arapça düşmanlığı tam olarak bunun göstergesi. Arapça Türkiye’de İslam dilini ve Kur’an-ı Kerim’i temsil ediyor. Bunu bilen seküler çevreler Arapçaya düşmanlık yapmayı ideolojik bir görev olarak bellemişler!

Ümit Özdağ’ın Zafer Partisi’nin kadroları da tam olarak böyle isimlerden oluşuyor: Hem ırkçı hem de İslam düşmanı! Geçtiğimiz sene Ağustos ayında İzmir’de haşemayla havuza girilmesine engel olan isimlerden Atakan Tatlı'nın Zafer Partisi Kartal İlçe Başkanı olduğu ortaya çıktı.

İzmir’in Dikili ilçesinde yazlık sitenin havuzundan yararlanmak isteyen bir kadın engellemeyle karşı karşıya kalmıştı. Vücudu örten “haşema” giydiği için site yönetimi tarafından havuza girmesi engellenen kadın ve eşi yaşanan bu hadiseden sonra suç duyurusunda bulunmuş bu yaşanalar geçtiğimiz yaz epey gündem olmuştu.  

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum