1. HABERLER

  2. HABER

  3. Ülker 1 Kasım'dan Sonra Kendini Revize Etti
Ülker 1 Kasım'dan Sonra Kendini Revize Etti

Ülker 1 Kasım'dan Sonra Kendini Revize Etti

Şehir Üniversitesi'ne Paralel devlet yapılanmasına açıkça destek veren Ali Atıf Bir rektör olarak atanmış, sonrasında 3 öğretim görevlisi istifa etmiş, öğrenciler de "Paralel rektör istemiyoruz" diyerek eylem yapmıştı.

06 Kasım 2015 Cuma 14:52A+A-
İstanbul Şehir Üniversitesi'ne Paralel devlet yapılanmasına açıkça destek veren ''YÖK türbanla mücadelede sonuna kadar haklı. Türban üniversiteye girerse Türkiye şeriatla savaşı kaybeder'' diyerek başörtüsü karşıtlığını gizlemeyen Ali Atıf Bir’in rektör yapılmasına tepkiler her geçen gün artarken önemli bir gelişme yaşandı.  

İstanbul Şehir Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Cengiz Kallek asaleten atandı.
 

ALİ ATIF’IN GELİŞİNE ‘İSTİFA’ TEPKİSİ

İstanbul Şehir Üniversitesi'nin Öğretim Üyeleri de yeni atanan rektöre tepki göstermişti. Geçtiğimiz günlerde Şehir Üniversitesinin  Öğretim Üyeleri arasında yer alan Prof. Dr. Burhanettin Duran, Doç. Dr. Fahrettin Altun, Prof. Dr. Medaim Yanık, yeni atanan Rektör Ali Atıf Bir'e tepki olarak istifa ettiklerini duyurmuşlardı.
 
PARALEL MEDYADA YAZARLIK YAPIYORDU
 
FETÖ’ye yakınlığıyla bilinen Bugün Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan ve en son 1 Ekim'de Murat Ülker'den aldığı teklifle köşe yazarlığını bıraktığını yazan Atıf Bir, yazısını "İpek Medya Grubu'nun sahibi Akın İpek'e saygısı, Medya Grup Başkanı Ayhan Yurttaş'a sevgisi, Genel Yayın Yönetmenim Erhan Başyurt'a bıraktığı özgürlük alanı için gönülden teşekkür ederim. Tarık Toros, Murat Uzun TV programlarıma büyük destek verdiler hepsi sağ olsun." diyerek bitirmişti.
 
star.com.tr

HABERE YORUM KAT

1 Yorum