1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Tuzaklar Boşa Çıkarıldı, Halk Kazandı
Tuzaklar Boşa Çıkarıldı, Halk Kazandı

Tuzaklar Boşa Çıkarıldı, Halk Kazandı

AB ve ABD, Rusya ve İran, Esed rejimi ve içerideki Şebbihaları, Fethulah Gülen ve paralelinde hareket eden sol ve liberal çeteler yeni bir strateji geliştirmek zorundalar.

02 Kasım 2015 Pazartesi 02:00A+A-

Kenan Alpay / Haksöz Haber

1 Kasım seçim sonuçları pek çok hesabı ve beklentiyi devre dışı bıraktı. Uzun bir dönemdir siyasi, iktisadi ve toplumsal açıdan ülkeyi gerilime sokmak üzere ittifak yapan blok sandıkların açılmasıyla resmen çöktü. AK Parti’siz hükümet veya AK Parti’yi ipotek altında tutacak bir koalisyon planları yapanlar en zelil bir biçimde toplumsal iradeye tosladı. Girdikleri havalar söndü, kurdukları tuzaklar başlarına geçti.

Siyaseti meşruiyet krizine sürükleyip boğmak üzere HDP üzerinden yürütülen kirli ve kanlı örgütlenme öylesine büyük bir darbe aldı ki epey bir zaman kendilerine gelebilmeleri mümkün değil. HDP’yi söylendiği üzere bir Türkiye partisi olarak değil tersine bir boyunduruk ve pranga misyonuyla büyüten kimlerdi? Aldığı seçim darbesinin faturasını sadece HDP’ye kesmek haksızlık olur. HDP’yle beraber PKK gibi TÜSİAD sermayesi adına iş yapan medya ve aydınlar da bozguna uğradı. Hemen her biri fanatik bir HDP militanına, örtülü bir PKK gerillasına dönüşen Kemalist, sol-liberal ve Fethullahçı kadroları enayi yerine koymaya kalkıştığı halk rezil etti, evet rezil ve zelil etti.

Yazının Devamı >>>