1. HABERLER

  2. HABER

  3. Türkiye'de Esed'in Askerleri İçin Ağıt Yakanlar Var!
Türkiyede Esedin Askerleri İçin Ağıt Yakanlar Var!

Türkiye'de Esed'in Askerleri İçin Ağıt Yakanlar Var!

Hür Suriye Ordusu katil Baas ordusuna direniyor. Türkiye’deki Esed yanlıları öldürülen Baas askerleri için ayetlerle ağıt yakıyor.

30 Nisan 2012 Pazartesi 11:47A+A-

HAKSÖZ-HABER

"Yaşasın Mücahit ve Şehit Baas Askerleri!"

Suriye’de Esed rejiminin katliamları son günlerde şiddetini artırarak devam ediyor.

Her gün onlarca kişinin katledildiği Suriye’de Annan Planı da adeta katliama meşruiyet sağlıyor.

Öte yandan tüm yoksunluklarına rağmen Hür Suriye Ordusu, elindeki kıt imkânlarla direnmeye devam ediyor. Halka yönelik saldırılara göğüs germeye çalışan Hür Ordu savaşçıları, zaman zaman vur-kaç taktiğiyle operasyon halindeki Baas rejimi askerlerine ciddi kayıplar verdiriyorlar. Son olarak 24 Baas askerinin öldürüldüğü iddia edildi.

Saldırıyla ilgili Beşşar Esed rejimi yanlısı bir sosyal medya sayfasına gelen yorumlar ise hayli ibretamiz. Sayfada yer alan ve bir o kadar ibretamiz olan haberin dili ve üslubu da dikkat çekici.

İşte Baas yanlılarının haberi aktarış şekli:

Sözde Barışcıl Devrimci ÖZDE NATOCU KATİL CANİLER ; Annan Planına uymayarak Halk ve Güvenlik güçlerine saldırmaya devam ediyor.

Homs ilinde vatan ve vatandaşların güvenliğini korudukları sırada hain teröristlerin gaddar saldırıları sonucunda yaşamlarını yitiren 24 şehit bugün Lazkiye Kentinin Bisnada Bölgesindeki Şehitler Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine katılan Lazkiye Valisi Abdülkadir Muhammed el-Şeyh; şehitlerin en değerli şey olan canlarını vatan uğruna feda ettiklerini ifade ederek, Suriyelilerin vatanı onur ve haysiyet içinde savunmaya devam edeceklerini belirtti.

Lazkiye Müftüsü Şeyh Gazel Gazel; halkın eli kanlı gözü dönmüş terör grupları ve arkalarındaki güçler karşısında onurlu mücadelesini sürdüreceğinin altını çizerek, Suriye'nin ulusal birlik-beraberliğini sabote etmekte her daim başarısız kalacak olan komplo ve entrikalar ne derecede olursa olsun vatanın kahraman bekçileri olan silahlı kuvvetlerimizin karşısında paramparça olacağını söyledi.

Peder Cihad Nasif de; vatan evlatlarının kiralık katillerden ibaret olan terör grupları karşısında vatanlarını onur ve haysiyetle savunmada bulundukları üstün fedakarlıklara takdirlerini dile getirdi.

***

İBRETAMİZ YORUMLAR

Bu haberin altına düşen yorumlar da hayli ilginç. Meğer Esed’in askerleri Allah yolunda cihad ediyorlarmış da haberimiz yokmuş! “Baas şehitleri” için yorum yazanların kullandığı profil resimlerinde Hz. Ali olduğu iddia edilen figür, İşçi Partisi amblemi, Beşşar Esed posteri, 12 imam figürü ve ay-yıldızlı bayrak dikkat çekiyor.

Ayetlerle de süslenen yorumlar şöyle:

> şehitlerin mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin

> Hem namazı dosdoğru kılın, zekatı verin, rükû edenlerle birlikte siz de rükû edin.

3:103 - Hep birlikte Allah'ın ipine (kitabına, dinine) sımsıkı sarılın. Parçalanıp ayrılmayın. Allah'ın üzerinizdeki nimetini düşünün. Hani siz birbirinize düşmanlar idiniz de, O, kalplerinizi birleştirmişti. İşte O'nun (bu) nimeti sayesinde kardeşler olmuştunuz. Yine siz, bir ateş çukurunun tam kenarında iken oradan da sizi O kurtarmıştı. İşte Allah size âyetlerini böyle apaçık bildiriyor ki, doğru yola eresiniz.
8:46 - Ayrıca Allah'a ve Resulü'ne itaat edin. Ve birbirinizle didişmeyin. Sonra içinize korku düşer ve kuvvetiniz elden gider. Sabırlı olun, çünkü Allah sabredenlerle beraberdir.

> Allah rahmet eylesin suriye askerlerini

> allah el erhemin

> Suriye halkının başı sagolsun. Saldırıyı ve arkasındaki emperyal güçleri lanetliyorum. Döktügü kanda bogulacaklar.

> allah cc rahmet eylesin ruhları şat olsun

> mekanları cennet olsun tüm hakiki müslüman kardeşlerimizin başı sağ olsun..

> Mekanları cennet olsun bunun hesabı sorulsun artık arkadaslar size bir duyurum olacak Suriye halkıyla dayanışma ve emparyalist müdaheleye hayır platformu 1 Mayıs'a bu pankartla katılıyor Ankara'da 1 Mayıs'ta olacak arkadaslarımız destek versin lütfen

> kahrolsun işbirlilçi katiller yaşasın tam bağımsız Suriye

> suriye şehitlrini allahtan rahmet kalanlarada güç ve sabır versin ve siz osmanlı hayalini kuran yezidin torunları akan kanın altında boğulacağınız an yakındır katar iti suud iti türkiyenin piçi zülfikarın kılıcı var oldukça yok olmanız yakındır

> Allah bütün şehitlere rahmet ve Ailelerine sabır Versin ÂMİN .....

> Allah yırhamin Allah yığtiyyin ıssabır le ğayıltin

> allah rahmet eylesın sehıdlerımıze allah sakkunkum cenne ınsallah

> Allah rahmet eylesın sehitlerimize teröristlerin allah belasını versin.

> allah yihamin v yinsir allah ilmavcudin allah yil an killil haynin

 

HABERE YORUM KAT

9 Yorum