1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. TÜGVA’nın güzel eylemi sol-Kemalistleri çıldırttı!
TÜGVA’nın güzel eylemi sol-Kemalistleri çıldırttı!

TÜGVA’nın güzel eylemi sol-Kemalistleri çıldırttı!

TÜGVA Diyarbakır tarafından düzenlenen yürüyüş İslam düşmanları tarafından hedef gösterildi!

08 Eylül 2022 Perşembe 13:00A+A-

HAKSÖZ HABER

TÜGVA Diyarbakır Şubesi tarafından yaz döneminde gerçekleştirilen etkinliklerin kapanış programı olarak gençler ve çocuklar yürüyüş düzenlediler. Tekbirlerin getirildiği yürüyüş oldukça fazla ilgi gördü.

Sol-Kemalist yayın organları ise “Takke takılan çocuklar tekbirlerle yürütüldü!” başlıklı içeriklerle TÜGVA’nın etkinliğini hedef gösterdi. TÜGVA’nın etkinliğinden rahatsızlık duymak için art niyetli olmanın da ötesinde bir sorununuz olması gerekiyor!

Netice olarak TÜGVA bu organizasyona kimseyi zorla dahil etmedi. Herkesin gönüllü olarak katıldığı ve organizatörlerin de fedakarlık gösterdikleri bir organizasyondan “takke, tekbir” sebebiyle rahatsız olmak İslam düşmanlığından başka bir şeyle izah edilemez!

TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu Yaz Okulu Projesi kapsamında Türkiye’de 120 bin öğrencinin, Diyarbakır'da 5 bin öğrencinin eğitimlere katıldığını söyledi. İslam düşmanları takke takıp tekbir getiren çocuklardan rahatsız olmaya devam etsin. Allah rızası için çalışanlar oldukça zalimler “rahatsızlık duymaya” devam edecekler zaten!

HABERE YORUM KAT

4 Yorum