1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Trollerin hedefinde şimdi de Mustafa Varank var!
Trollerin hedefinde şimdi de Mustafa Varank var!

Trollerin hedefinde şimdi de Mustafa Varank var!

Asılsız iddiaları kanıtlanan troller Bakan Mustafa Varank’ı hedef almaya devam ediyor!

29 Temmuz 2022 Cuma 11:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur tarafından Bakan Mustafa Varank ile ilgili 10 ve 12 Eylül 2019’da yayınlanan köşe yazılarının gerçeği yansıtmadığını bildirmişti. Mustafa Varank, Fuat Uğur’u “tetikçi” olarak nitelemiş ve tazminat davası açmıştı.

3 yıl süren davalar sonuçlandı ve Fuat Uğur’un iddialarının asılsızlığı mahkeme tarafından da kanıtlanmış oldu. Mahkemenin kararından önce de Fuat Uğur’un Türkiye kamuoyundaki karşılığı pek muteber değildi!

Fuat Uğur’un dezenformasyon uzmanı olarak siyasi geçmişi “mahalleler” arasında ağır aksak gezintilerle dolu. Düdüğü kim çalarsa onun için kalem sallayan “gazetecilerimizden” birisi olan Uğur’un herhangi bir ahlaki ölçüsü falan yok!

Dava sonuçlandı ancak “yarası olan gocunur” misali trollerin yakınması bitmedi. Dava sonuçlarına "şaibe" düşürmek isteyen Fuat Uğur ve ahbapları yaptığı işler ve mütevazı tarzı ile beğeni toplayan Mustafa Varank’ı hedef gösterdi. AK Parti’nin kan kaybettiği şu süreçte Varank sempati toplayan birkaç isimden birisi… Troller ise onu hedef alarak “cahil dost düşman kadar zarar verebilir” kaidesini işletiyorlar. Geçmiş olsun ne diyelim!

2-276.jpg5-109.jpg3-203.jpg4-157.jpg

Bakanlık tarafından “uydurulmuş rakam ve beyanlarla kamuoyunu açıkça kışkırtmak”la suçlanan Fuat Uğur’u gazetesi bir süre “izne” çıkardı. Yalanları, iftiraları, kışkırtıcı faaliyetleri hatta tetikçiliği tescillenen böyle tipler nasıl oluyor da hala ‘gazetecilik’ yapabiliyor acaba?

fyztcaxxeaewjsa.jpg7-076.jpg8-056.jpg9-044.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum