1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Teşhirci sapıklar artık insanları tehdit etmeye de başladı!
Teşhirci sapıklar artık insanları tehdit etmeye de başladı!

Teşhirci sapıklar artık insanları tehdit etmeye de başladı!

Sokakta üstsüz bir şekilde “spor yapanları” uyaran kişi tehdit edildi!

01 Ağustos 2023 Salı 12:50A+A-

HAKSÖZ HABER

Sosyal medyaya  düşen görüntülerde sokakta üstsüz bir şekilde “spor yaptığını” düşünen utanmaz kimselerle yaşanan tartışma epey gündem oldu. Teşhircilik yaparak bedenlerini sergileyenlerden rahatsız olan çevredeki insanlar güvenlikten bu kişileri uyarmasını istiyorlar.

Güvenlikçiler ise yaptıkları uyarı üstüne sokakta kendisini sergilemekten çekinmeyecek kimselerden beklenen bir tepki ile karşılaşıyorlar. “Canın mı çekti birader?”, “Canın çekiyorsa ucundan …”, “Ahlak bekçisi misin?”, “Sana ne insanların çıplaklığından?” şeklinde mide bulandıran sözlerle şikayetçi olan insanları hedef alan edepsizler sokaklarda ahlaksızlık yaptıkları yetmiyormuş gibi bir de tehdit etmeye başladılar!

Bu hadise teşhirci sapkınlığın sadece kadınlarla ilgili bir mesele olmadığına ibretlik bir örnek. Kimliği, kişiliği ile değil bedeni üzerinden tanımlanmak isteyen kimseler çıplaklığı sokaklara taşıyarak normalleştirmeye çalışıyorlar. Aynı sokaklarda ailesi ve çocuklarıyla dolaşmak isteyen insanlar ise bu hadsizliğe sesini dahi çıkartamaz hale geliyor!

HABERE YORUM KAT

4 Yorum