1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Taksiciden al haberi!
Taksiciden al haberi!

Taksiciden al haberi!

Şarkıcı Demet Akalın nefret söylemlerine devam etti. Suriyelileri hedef alan Akalın: "Suriyelilere bedava tavuk yemi" verildiğini iddia etti.

27 Temmuz 2022 Çarşamba 15:17A+A-

HAKSÖZ HABER

Şarkıcılığından öte ırkçılığı ile sosyal medyada gündem olan ünlülülerin siyasal sosyal konulardaki engin bilgileri ve mesajları şaşırtmaya devam ediyor.

Demet Akalın sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda yeniden Suriyelileri hedef alarak kara propagandada bulundu.

Şarkıcı Demet Akalın paylaşımında: "Suriyelilere bedava verilen tavuk yemi!!! Sen beslemeye kalksan sana yem yok! Sonrada 60tl!! Bir taksici abi anlattı; istemiş, yem yok demişler. Suriyeli komşusu bir de şikayet etmiş işi var onun satamaz yumurta diye!! Bizi şikayet eden Sözde misafirler!!!" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın gibi ırkçıların yabancı düşmanlığı içeren söylemleri ile ekonomik problemleri açıklamaya çalıştığı, ajitatif propagandalara hız kesmeden devam ettiği görüldü. Sosyal medya üzerinden yapılan sahte paylaşımlarla kamuoyunda nefretin yaygınlaştırılmaya çalışıldığı yorumları yapılırken Akalın'ın paylaşımları tepki çekti. 

 

demet-akalin.jpg

 

HABERE YORUM KAT

4 Yorum