1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Takiyye yolunda önderinin izinde!
Takiyye yolunda önderinin izinde!

Takiyye yolunda önderinin izinde!

Türkiye’nin otomobil markasının açılışında çok farklı isimler yer aldı!

30 Ekim 2022 Pazar 17:30A+A-

HAKSÖZ HABER

29 Ekim’de bu sene de yine birilerinin yerine utandık. 29 Ekim gibi “milli bayramlar” ulus devletin kendi kutsallarını inşa etmek için tasarladıkları günlerden ibaret. Bu akıl dışı kutlamalarda yer alıp kimliğinden inancından her türlü tavizi verenler hesaplarını kendileri verecekler!

Bunun yanında ise “yerli ve milli” mottosu altında utanç verici işler gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Türkiye'nin otomobil markası Togg'un üretim tesisi dün (29 Ekim) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. Togg Türkiye için önemli bir atılım olabilir. Açılışa katılan isimler ise tartışmalara sebep oldu.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ve Tansu Çiler de dahil olmak üzere “enteresan” bir ortam vardı. Bu isimlerin dışında ise son yıllarda iktidarın yanında olmak için her şeyi yapan Doğu Perinçek açılışta endam etti. Cumhurbaşkanı’nın konuşmasından sonra Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş tarafından dua okunmaya başladığında ise eller havaya kalktı.

Doğu Perinçek’in de duaya “iştirak etmesi” sol-seküler isimler tarafından tepkiyle karşılandı veya tiye alındı. Perinçek ise kendisine yönelik tepkilere Mustafa Kemal’in meclis açılışında ellerini duaya açtığı fotoğrafını yollayarak cevap verdi.

Perinçek’in de Mustafa Kemal’in de hangi çizgiden geldiğini herkes biliyor. Batı modernleşmesinin ulusçu, profan, din karşıtı ideolojilerini kendilerine hayat nizamı belirlemiş kimselerden bahsediyoruz. İşin özünde Perinçek’in dua ederkenki fotoğrafı ve Mustafa Kemal’e ait olan paylaştığı fotoğraf birçok şeyi özetliyor!

Perinçek'in şecaat arz ederken sirkatin söylediği bu paylaşımı sosyal medyada iktidar destekçisi kimi isimler tarafından "Perinçek'ten efsane cevap" gibi ifadelerle övgüye boğuldu. Burada övülen tam olarak ne? Perinçek'in paylaşımında referans verdiği "lideriyle" ortak özelliği olan pragmatizmi mi?

İslam düşmanları Müslümanların değerlerini gerçekleştirecekleri zulümleri perdelemek için çok başarılı bir şekilde kullanıyorlar. Müslümanlara hoş görünmeden bu topraklarda hiçbir şey yapamıyorlar! Bugün aynı çizgi “muhafazakârlara yaranmak” için açılımlar bile gerçekleştiriyor. Doğu Perinçek de kendisini Mustafa Kemal üzerinden aklamaya çalışırken aslında sol-Kemalizm’in takiyyeci kimliğini ifşa ediyor.

Bunlar gayet doğal. Asıl sorun bazı Müslümanların zalimlere benzememek için artık hiçbir çaba göstermemesi!

kapak-042242-1.jpg

HABERE YORUM KAT

18 Yorum