1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Suriye'nin katili dostunu çağırmış!
Suriye'nin katili dostunu çağırmış!

Suriye'nin katili dostunu çağırmış!

Doğu Perinçek kendisini Esed'in davet ettiğini belirterek Suriye'ye gideceğini açıkladı.

16 Ağustos 2022 Salı 20:59A+A-

HAKSÖZ HABER

Sputnik'e konuşan katiller Esed, Putin ve Ji'nin büyük destekçisi Doğu Perinçek, Suriye'ye gidip katille Türkiye'nin görüşmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Perinçek, “Bu ziyaret uzun zamandan beri gündemdeydi. Türkiye–Suriye ilişkilerinin iyileştirilmesi amacıyla Suriye Devleti bizi ısrarla davet ediyordu. Şimdi zaman geldi. Suriye Devleti’nin davetlisi olarak Şam’a gideceğiz ve Türkiye-Suriye ilişkilerinin geliştirilmesine elimizden gelen katkıyı yapacağız” ifadelerini kullandı.

Suriye'de Esed'le 2015 yılında görüşen Doğu Perinçek'in bu defaki ekibinde Ethem Sancak da olacak. Perinçek, “Benim başkanlığımda bir heyet olacak. Benim dışımda heyette yer alması kesinleşen isim Ethem Sancak. Heyetteki diğer isimler önümüzdeki günlerde kesinleşecek. Sadece Vatan Partisi’nden değil toplumun farklı kesimlerinden de bu heyette yer alan isimler olacak” dedi.

Katillere destek çıkmaktan onları parlatmaktan imtina etmeyen ve dostlarının caniliklerini gizleyen Doğu Perinçek ve ekibinin kendilerince üstlendikleri bu rolün siyasetteki karşılığı merak edildiği gibi siyasi otoritelerin bu konudaki tutumu da merak ediliyor. 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum