1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Suriyeli kadın yolda bulduğu bin 920 doları sahibine iletti!
Suriyeli kadın yolda bulduğu bin 920 doları sahibine iletti!

Suriyeli kadın yolda bulduğu bin 920 doları sahibine iletti!

Mültecilerle alakalı dezenformasyon oluşturulanlar gerçekleri ise görmezden geliyor!

21 Temmuz 2023 Cuma 15:10A+A-

HAKSÖZ HABER

Suriyeli mültecileri nefret objesi haline getirmeye çalışanlar yalanlarla inşa edilmiş algı operasyonlarıyla zihinleri kirletirken Suriyeliler Türkiye toplumuna uyum sağlamaya devam ediyorlar.

Başta ağır sanayi olmak üzere birçok iş türünde büyük sorumluluklar alan Suriyeliler bir yandan ise insanlığa örnek olacak işlere imza atıyorlar. Suriye’deki katliam ve yoksulluktan kaçarak Türkiye’ye sığınmak zorunda kalan Suriyeli bir kadın İstanbul Güngören'de yolda yürürken bir cüzdan buldu.

Cüzdanı içindeki bin 920 dolarla (yaklaşık 52 bin lira) birlikte emniyete götüren Hanadi Alşhassoun isimli mülteci kadın "Emaneti sahibine teslim ettik. Elhamdülillah kimseden para almadık" dedi. Cüzdan sahibi Mustafa Bayram gösterdiği insanlık örneği sebebiyle Alşhassoun’a teşekkür etti.

Ekonomik darboğaz sebebiyle her şeyin fazlasıyla fiyatlandığı bir ülkede zaten oldukça zor durumda olan mültecilerin gösterdikleri örnekler hepimize ders olacak cinsten. Suriyeliler hakkında durmaksızın yalanlar üreten medya organları ise bu güzel örnekliği görmezden geldi!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum