1. HABERLER

  2. İLAN

  3. Suriyeli Bebekler İçin Mama Kampanyası
Suriyeli Bebekler İçin Mama Kampanyası

Suriyeli Bebekler İçin Mama Kampanyası

"Suriyeli Bebekler Aç Uyumasın" sloganıyla başlatılan kampanya yardım bekliyor. Mama yaz; 3072'ye SMS gönder!

06 Nisan 2013 Cumartesi 17:00A+A-

İHH İnsani Yardım Vakfı, “Suriyeli Bebekler Aç Uyumasın” sloganıyla savaşın küçük mağdurları bebekler ve 5 yaş altı çocuklar için gıda paketi ve mama kampanyası başlattı.

Suriye’deki kriz 2 yılı aşkın bir süredir tüm dünyanın gözleri önünde büyüyerek devam ediyor. İnsanlık tarihinde eşine az rastlanır katliamların yaşandığı ülkede binlerce yıllık kadim şehirler yerle bir ediliyor, Suriyeliler işkencelerle öldürülüyor, kadınlara eşlerinin gözleri önünde tecavüz ediliyor, on binlerce bebek ve çocuk kuşatma altındaki şehirlerde aç ve susuz bırakılıyor.

Bugüne kadar katliamlarda ölenlerin sayısının 70.000’i aştığı ifade edilirken en az 100.000 kayıp olduğu bildiriliyor. Milyonlarca insanın evsiz, barınaksız, susuz, ilaçsız, gıdasız ve dermansız bir hâlde mülteci olarak yaşam mücadelesi verdiği Suriye’de en acil yardım edilmesi gerekenlerin başında ise korunmaya, kollanmaya ve beslenmeye muhtaç bebekler ve çocuklar geliyor.

Çatışmaların başladığı günden bu yana Suriye halkının yanında olan İHH İnsani Yardım Vakfı aç uyuyan yüz binlerce masum yavru için yeni bir kampanya başlattı.

www.bebekleracuyumasin.com internet adresinde “Suriyeli bebekler aç uyumasın!”sloganı ile yeni doğan bebek ve 5 yaş altı çocuklara özel gıda paketi ulaştırmayı hedefleyen kampanyaya dileyen herkes 5 TL'den başlayan çeşitli miktarlarda bağışlarla katkıda bulunabilecek.

Kampanyaya destek vermek isteyen hayırseverler tüm cep telefonu operatörlerinden MAMA yazıp 3072’ye SMS göndererek 5 TL bağışlayabiliyor.  

Ayrıca İHH’nın banka ve posta çeki hesaplarına doğrudan ve online bağış yoluyla ya da vakıf merkezine gelerek elden bağışlarla yüz binlerce çocuğa yardım eli uzatabilecek.

 1  Adet Bebek Maması    5  TL -  Online Bağış için Tıklayınız

 5  Adet Bebek Maması  25  TL -  Online Bağış için Tıklayınız

10 Adet Bebek Maması  50  TL -  Online Bağış için Tıklayınız

50 Adet Bebek Maması 250 TL -  Online Bağış için Tıklayınız

Ayrıntılı bilgi için kampanyanın internet sitesi http://www.bebekleracuyumasin.com/

suriyeli-bebekler-ac-uyumasin.jpg

HABERE YORUM KAT