1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Stalinist zorbalık Esed'in seçim komedisini ciddiye almış!
Stalinist zorbalık Esed'in seçim komedisini ciddiye almış!

Stalinist zorbalık Esed'in seçim komedisini ciddiye almış!

soL’dan al haberi: Esed katili Türkiye’deki Suriyelilerin haklarını düşünüyormuş!

04 Haziran 2021 Cuma 14:20A+A-

HAKSÖZ HABER

TKP isimli sol-faşist yapının yayın organı olan Sol Haber bütün dünyanın gülerek izlediği Esed’in seçim komedisini ciddiye alıp bir de gazetecilerle konuşmuş.

Gazeteci dememiz aldatmasın! Esedci üç beş tane müptezele sorulan yönlendirilmiş sorulara verilen komik cevaplardan ibaret her şey!

Binlerce insanı katleden, milyonlarcasını mülteci konumuna düşüren bir rejimin yaptığını iddia ettiği seçimlerin meşruiyetinin sorgulanması Suriye Televizyonu Müdürü Fadıl Hammad isimli kişiyi çok rahatsız etmiş. Seçimler o kadar meşruymuş ki bazı adaylar Esed çok sevildiği için kazanma şansları olmadığından çekilmişler! “Birçok alternatif aday, Esad’ın karşısında ezilmemek için çekildi ya da aday olmadı” Bu ifadeleri kullanan Hammad’ın ezilmek tabirini kullanması ibretlik. Esed’e karşı ‘onaylanmamış’ bir kişinin aday olduğunda o kişiye yapılacak olan işkenceleri haber veriyor sanki! Güler misin ağlar mısın?

Saçmalık bununla da sınırlı değil. Suriye Televizyonu Ankara Eski Muhabiri Edip Abdül Fettah isimli kişi ise Türkiye’nin Suriyeli seçmenlerin sandığa gitmesine engel olduğunu söylüyor. Eğer ki mülteci kardeşlerimiz sandığa gitse Esed lehine bir sonuç çıkacakmış. Ardından ise aynı şahıs Türkiye’deki Suriyelilerin yaşadıkları zorluklardan dem vuruyor!

Allah’ım bize bu dünyada mantıksız işlere, zulümlere karşı direnecek sabır ver! Çocuk, kadın demeden katlettiğiniz bir halkın sığındığı ülkede yaşayacaklarının sorumluluğu önce size yani katillere aittir. Bu insanlar turistik gezi için mi geldi? Fettah isimli soytarı katilsevicilerin zorbalıklarından kaçtıkları için geldiler!

Sol Haber ise tüm bunlara çanak tutarak tarihi misyonunu yerine getiriyor! İdeolojik arka planları katillere sempati duymalarını mümkün kıldığı için olsa gerek Esed ile kucaklaşmakta hiçbir beis görmediler. Suriyeli mülteciler için çalışmalar yapan İHH’yı hedef alanların da aynı TKP’li magandalar olduklarını unutmamak gerek! Allah herkesi sevdiği ile haşretsin! 

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

1 Yorum