1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sedat Peker videoları şebbihaları cesaretlendirmiş!
Sedat Peker videoları şebbihaları cesaretlendirmiş!

Sedat Peker videoları şebbihaları cesaretlendirmiş!

TKP’nin şehir magandaları İstanbul’da İHH standını hedef almaya çalıştı!

02 Haziran 2021 Çarşamba 12:53A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’nin bir zamandır içine çekildiği mafyatik ilişkiler ağı Türkiye solunun yabancısı olduğu bir şey değil. Silahlı şiddet başta olmak üzere şiddetin farklı şekilleriyle içli dışlı olan sol yapılar kendilerini dev aynasında görürler. Hâlbuki bunları kimsenin ciddiye bile aldığı yok!

Tabi işin can sıkıcı bir boyutu olduğu da yadsınamaz. Yemeğin üzerindeki sinek misali mide bulandıran müfsid sol gruplar her fırsatta yalanlarla Müslümanları hedef almaya çalışıyorlar. İstanbul Sarıgazi’de yaşanan hadise bu duruma örnek olarak gösterilebilir.

İHH’nın standını hedef almak isteyen TKP’nin şehir magandaları “Sarıgazi’de bunları barındırmayacağız” diye böğürürken mafya edasına bürünüyorlar. Sedat Peker videolarının ayarını kaçırdığı anlaşılan TKP’liler “racon” kesmeyi de öğrenmişler! Biz jargona çok hâkim değiliz onlar daha iyi bilir, bir dahakine “haraç” kesmek için mi İHH stantlarını ziyaret edecekler acaba? Bu arada 'converse' giyen devrimciyi de unutmayacağız! 

İşin bu trajikomik tarafı bir yana Suriye’de zalim Esed rejimini destekleyen TKP gibi katilsevici bir yapı binlerce mazlumun ihtiyaçlarıyla ilgilenen İHH’yı hedef alırken hiç mi utanmaz? Suriye direnişine silah yollanmasından rahatsız olanlar kervanına 'Reis' Sedat Peker'le birlikte TKP'nin şehir magandaları da dahil olmuş! 

TKP mafyasının attığı sloganlardan anladığımız çok rahatsız olmuşlar. Suriyelileri katlettiğiniz yetmiyor mültecilere sahip çıkanlardan neden rahatsız oluyorsunuz? Bu durumu sadece sizin aşağılık ideolojiniz ile izah edebilir miyiz?

Allah’ın hesabı zaten çok çetin olacak! Bununla birlikte TKP’nin şehir magandaları Suriye halkının mücadelesinin bitmediğini de unutmamalı. Savundukları katil ile birlikte devrilip tarihin çöplüğüne karışacakları gün gelecektir. Her şeyin hesabı görülür, herkese biraz mühlet verilmiştir!

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

17 Yorum