1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sol seküler basın cemaat yurtlarına öfke kusuyor!
Sol seküler basın cemaat yurtlarına öfke kusuyor!

Sol seküler basın cemaat yurtlarına öfke kusuyor!

İntihar ederek yaşamına son veren Enes Kara’nın ardından cemaat yurtlarına dönük öfkelerini kusan sol sükeler basın, cemaatleri ve cemaat yurtlarını hedef aldı.

12 Ocak 2022 Çarşamba 14:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Gazete manşetlerinden topluma ayar vermeye çalışan sol seküler basın vesayetçi tavırları ile dikkat çekiyor. İmam Hatip okulları ile cemaat yurtlarına dönük İslamofobik haberler hazırlayan sol seküler basın Enes Kara’nın intihar sebebi olarak merkeze neden cemaatleri aldı?

Sözcü, Cumhuriyet, Evrensel ve BirGün gazetelerinin manşetlerinde cemaatlerin kapatılması yönünde çağrılar yer aldı.

Müslümanlara karşı söylemleri ile tanınan gazetelerin derdinin intihar eden genç olmadığı görülürken, cemaatlere ve yurtlarına dönük nefret söylemlerinde bulunmaları asıl gayeyi açıkça ortaya çıkardı.

Müslümanların itibar gösterdiği her türlü konuda muhaliflik adı altında nefret söylemlerine yer veren gazetelerin başlıklarında cemaat yurtlarının kamulaştırılmasından tutun da suç yuvası olarak tanımlamaya kadar birçok asılsız ve saçma iddia gündemleştirildi.

Mustafa Kemal'in çağdaşlaşma adı altında yaptığı iğrenç konuşmalar ve çalışmalara göndermelerde bulunulurken, İslam'a olan nefret dışa vuruldu. 

Malum gazetelerin bugünkü manşetleri,

birgun-006.jpg

cumhuriyet-009.jpg

evrensel-001.jpg

 

sozcu-005.jpg

HABERE YORUM KAT

8 Yorum