1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sol-Kemalistlerin “dua hazımsızlığı” devam ediyor!
Sol-Kemalistlerin “dua hazımsızlığı” devam ediyor!

Sol-Kemalistlerin “dua hazımsızlığı” devam ediyor!

CHP Kadıköy Teşkilatı Mustafa Demirkan hakkında suç duyurusunda bulundu!

09 Haziran 2021 Çarşamba 17:19A+A-

HAKSÖZ HABER

Ayasofya Camii’ndeki hafızlık icazet töreninde yapılan dua sebebiyle birileri kıyameti kopartmaya çalışıyor. Mustafa Demirkan’ın duasında kullandığı argümanlar Müslümanların alışık oldukları kültürel formlardan neşet ediyor.

Bakara Suresi’nin 114. ayetine dayandırılarak yapılan dua İslam coğrafyasının her yerinde sık sık kullanılıyor. Özellikle bir kişi veya topluluktan öte bir düşünme tarzını hedef alan duadan yarası olan gocunuyor herhalde!

Sol-Kemalistlerin kendilerini vazifelendirmeleri aslında fazla söze gerek kalmadığını kanıtlayacak cinsten ama insan yine de şaşırmadan edemiyor! Mustafa Demirkan Hoca hedef tahtasına konuldu bir kere…

Çeşitli barolar ve meslek kuruluşlarının yaptığı suç duyuruları yetmiyormuş gibi şimdi de CHP Kadıköy İlçe Teşkilatı Mustafa Demirkan hakkında suç duyurusunda bulundu.  Kartal’daki Anadolu Adliyesi’ne giden CHP’liler basın suçları savcısına şikayet dilekçelerini teslim ettiler.

İsteyen istediğini şikayet edebilir. Bununla ilgili bir tepkimiz yok. Ancak sol-Kemalistlerin daha meselenin mahiyetini dahi anlamaya çalışmadan insanları mahkum etme çabası gerçekten çok ilginç. Muhatap olduklarıyla hukuk değil doğrudan yargı yoluyla ilişki kurmaya çalışan saldırgan tavır alış oldukça rahatsız edici.

Bunun yanında olayın üstünden geçen zamana rağmen meseleyi takip eden CHP’lilerin politik bilinçleri ise muhafazakar kesime örnek olacak cinsten. Eleştirilerimizi saklı tutmakla birlikte bu noktanın hakkını da vermek gerekiyor!

HABERE YORUM KAT

5 Yorum