1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sol despotizm Babacan’a tahammül edemedi!
Sol despotizm Babacan’a tahammül edemedi!

Sol despotizm Babacan’a tahammül edemedi!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ODTÜ’de sol gruplar tarafından hedef alındı!

12 Nisan 2022 Salı 16:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’de siyaset çok hızlı gündem değiştiriyor ancak bazı şeyler hiç değişmiyor! Bunların başında ise sol çevrelerin İslam düşmanlığı geliyor!

DEVA Partisi’ni kurduktan sonra sol-liberal çevrelere yönelik söylemler geliştiren Ali Babacan son olarak CHP’nin başını çektiği 6’lı masaya dahil olmuştu. Muhafazakar-dindar gelenekten gelen bir siyasetçi için CHP ile yan yana gelmek başlı başına bir hadisedir! CHP’nin Türkiyeli Müslümanların zihin dünyasındaki karşılığı bellidir zira!

DEVA Partisi’nin seküler kesimle kurduğu diyalog anlaşılan o ki tek taraflı! Mezunu olduğu ODTÜ’yü ziyaret etmek isteyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sol-faşist öğrenci grupları tarafından protesto edildi. Babacan programını iptal etmek durumunda kalırken İslam düşmanlığı sebebiyle gözünü kan bürümüş olanların “diyaloğa” açık olan Babacan’a karşı tavırları oldukça öğretici!

Karşıtına sığınarak siyaset üretmenin doğal sonucu kimlik zafiyetidir. Elinize ise hiçbir şey geçmez. Çünkü İslam düşmanlığı Türkiye’de sol-sosyalist, Kemalist çevrelerin varoluş sebebidir!

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

13 Yorum