1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Sol Alçaklık Her Zamanki Gibi Esedçilik Yapıyor!
Sol Alçaklık Her Zamanki Gibi Esedçilik Yapıyor!

Sol Alçaklık Her Zamanki Gibi Esedçilik Yapıyor!

Katil Esed’in yerli Şebbihaları yalan ve iftirada sınır tanımıyorlar! Han Şeyhun’u harabeye çeviren katil Esed’i savunmak için şimdi de “kimyasal saldırı mizanseni” kurgusuna sarıldılar.

26 Eylül 2019 Perşembe 22:50A+A-

HAKSÖZ-HABER

Esed ve müttefikleri İran ile Rusya Suriye şehirlerini bütün dünyanın gözü önünde yerle bir etmişken; kendi halkını bombalayıp onbinlerce insanı katletmişken; şehirleri alt üst etmişken bu açık görüntülere rağmen hala Esedçilik yapmaktan utanmayan Ulusalcılar, Kemalistler ve Sol Şebbihalar akıl almaz yalan ve iftiralarla Esed despotunu masum göstermeye doymuyorlar. Han Şeyhun’da işlenen büyük kimyasal katliamı örtbas etmek için beyhude çabalarını sürdüren alçaklar bu kez de “Kimyasal yalan” edebiyatının altını doldurmak maksadıyla yeni bir mizansene başvurdular.

Bu komedinin son örneğini de Han Şeyhun ele geçirildikten sonra Esed çetesinin varlığını iddia ettiği tünel hikayesi oluşturuyor. Güya Han Şeyhun’da bir tünel ele geçirmişler ve bu tünelde Beyaz Baretliler'in elbiseleri varmış da bütün bunlar da  “kimyasal katliam” mizanseninin bu tünelde çekilmiş olduğunu kanıtlıyormuş!

Han Şeyhun'un hayalet şehre dönmüş halini gösteren bir fotoğraf...

*

İşte Sol Şebbihaların propaganda araçlarından biri olan Haber-Sol’un yayınladığı sözüm ona haber:

5338.jpg

Suriye ordusu sözcüsü Albay Abdül Kerim Şeyh, Beyaz Miğferler'in iki yıl önce kimyasal saldırı provokasyonunu hazırladığı yeraltı sığınağının bulunduğunu açıkladı.

Suriye ordusunun Han Şeyhun'u kurtardıktan sonra, tünellerle örülmüş 10'dan fazla 'yeraltı şehri' bulduğunu söyleyen Şeyh, mağaralardan birinde Han Şeyhun'da sözde kimyasal saldırı düzenlendiğini gösteren provokatif videonun çekildiği yerin bulunduğunu belirtti.

Videonun çekildiği mağarayı gösteren Şeyh, "Burada Beyaz Miğferlerin önlüklerinden bulduk. Bu, onların provokasyonu burada planladığını kanıtlıyor. Burası militanlar tarafından mayınlarla kaplandı. Suriye ordusu Han Şeyhun'a yaklaşınca patlatıldı. Kilometrelerce uzunluğa sahip bu mağaralar henüz tümüyle incelenmedi ve mayınlardan temizlenmedi" dedi.

ABD, iki yıl önce, Suriye'nin Han Şeyhun'da kimyasal saldırı düzenlediğini öne sürerek füze saldırısı düzenlemişti.

HABERE YORUM KAT