1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Siyonistlerin yalan ve dezenformasyonları kitap haline getirildi!
Siyonistlerin yalan ve dezenformasyonları kitap haline getirildi!

Siyonistlerin yalan ve dezenformasyonları kitap haline getirildi!

Filistin hakkında Siyonistlerin ürettiği yalanların topluca yer aldığı Dezenformasyon Bülteni Filistin Özel Sayısı yayımlandı.

20 Ekim 2023 Cuma 15:30A+A-

HAKSÖZ HABER

7 Ekim tarihinde yaşadığı hezimeti ört bas etmek için elinden gelen her şeyi işgal rejimi Gazze halkının üstüne bombalar yağdırırken bir taraftan ise dünya kamuoyunu yanıltmak için çok yoğun bir dezenformasyon üretimi yapıyor.

Siyonist propaganda makinesi güçlü haber ajansları ve etki ajanları vasıtasıyla yalanın üretimi ve daha fazla insana ulaşması için çalışıyor. Buna karşı ise İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi savaşın başından beri yanlış ile doğru bilginin birbirinden ayrıştırılması için önemli bir çaba ortaya koydu.

DMM tarafından 7 Ekim'den bu yana yayımlanan raporlar son güncellemelerle birlikte bir bülten haline getirildi. 100 sayfalık bir kitap olarak düşünülebilecek olan bülten Siyonist yalan makinesinin ne kadar yoğun bir şekilde çalıştığını da kanıtlayan cinsten. Bir savaş devam ederken yalan ile doğru arasındaki farkın bu kadar aşikar bir şekilde insanlığın önünde durduğuna şahitlik ediyoruz!

Bültene ulaşmak için tıklayın

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum