1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Siyonist uşağı Ümit Özdağ arsızca Bülent Yıldırım’ı hedef aldı!
Siyonist uşağı Ümit Özdağ arsızca Bülent Yıldırım’ı hedef aldı!

Siyonist uşağı Ümit Özdağ arsızca Bülent Yıldırım’ı hedef aldı!

Irkçı Ümit Özdağ, Siyonist işgal rejiminin işine yarayacak söylemleri üretmeye devam ediyor…

14 Ekim 2023 Cumartesi 17:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Geçtiğimiz gün İHH ve Özgür-Der’in çağrısıyla Beyazıt’ı dolduran binlerce insan direnişe destekleri göstermek için bir araya geldiler.

Türkiye’de belki de hiçbir zaman görülmemiş bir şekilde kışkırtılmaya çalışılan direniş karşıtı söylemin başını çeken ırkçı çevreler ise İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım’ın konuşmasında açıktan zikredilerek üretmeye çalıştıkları dezenformasyona dikkat çekildi.

Türkiye’de ırkçı çevrelerin aynı zamanda İsrail’i savunmak için ellerinden geleni yaptığını belirten Bülent Yıldırım, Siyonistler nasıl hesap veriyorsa Ümit Özdağ başta olmak üzere Türkiye’deki ırkçıların da hesap vermesi gerektiğini vurguladı.

“Son aylarda Arap düşmanlığı üzerinden kaos çıkartmaya çalışan ırkçılar Siyonist katilleri aklamak için sıraya girmiş durumda. Ümit Özdağ gibi ırkçılar İsrail’in hesabına çalışarak tıynetlerini bir kere daha göstermişlerdir. Ancak bu topraklar ırkçı rezillerin değil “La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah” bilinciyle hareket edenlerin topraklarıdır!”

Bülent Yıldırım’ın ırkçı çevrelerin maskelerini düşüren bu sözleri Müslüman düşmanı Siyonist uşağı Ümit Özdağ'ı rahatsız etmiş. Sosyal medya hesabından Bülent Yıldırım’ın “İsrail aparatı” ithamını cevap vermeye çalışan Ümit Özdağ sokak dedikodularından hareketle Yıldırım’ın arkasında Almanya olduğunu iftirasını attı.

basliksiz-149.jpg

Saçmalıktan ibaret olan bu sözler Ümit Özdağ’ın “derin istihbarat ağını” deşifre ediyor! Müddei iddiasını ispatla sorumludur. Özdağ, Bülent Yıldırım’ın Almanya ile nasıl bir ilişkisi olduğunu açıklamazsa haysiyetten yoksun bir insan olduğunu bir kere daha kanıtlamış olur.

Burada mesele bir şeyi ispatlamak değil aslında. Ümit Özdağ ve Zafer Partisi isimli ırkçı oluşumun 7 Ekim’den bu yana Hamas üzerinden İslam düşmanlığı yaptığını zaten herkes biliyor. Hadise sadece İslam düşmanlığı ile sınırlı da kalmıyor... Irkçıların Siyonist çete için nasıl mücadele ettiğini görmek de son derece ibretlik!

 

HABERE YORUM KAT

3 Yorum