1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Siyonist katillerin işbirlikçileri görev başında!
Siyonist katillerin işbirlikçileri görev başında!

Siyonist katillerin işbirlikçileri görev başında!

Bütün dünyanın gözü önünde gerçekleştirilen katliamları meşrulaştırmak için kiralık kalemlerin ahlaksız argümanları devrede!

22 Kasım 2023 Çarşamba 11:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Deniz Yücel, Türkiye kamuoyunda bilinen bir isim. Türkiye’de tutuklandığı süreçte farklı siyasi görüşlerden birçok kimsenin tutukluğunun sona ermesi yönünde çağrıda bulunduğu Yücel sosyal medya hesabından Siyonist çetenin işlediği cinayetleri aklamak için Netanyahu ile aynı argümanları üretmiş.

Hamas ile IŞİD arasında benzerlikler kurmaya çalışan Yücel akıl ve ahlak dışı analojilerle Gazze’deki katliamın sorumlusu olarak Hamas’ı işaret etmiş. Bunun birinci sebebi ise basit ifadesiyle ilk kurşunu Hamas’ın atmış olması…

Öncelikle Filistin’de yaşanan olayları 7 Ekim’de başlamış gibi değerlendirme hastalığı Siyonistleri aklama derdine düşen akılsızların en çok dile getirdiği söylemlerin başında geliyor. 75 yıllık işgal süreci ve onun öncesindeki İngiliz sömürüsünü görmezden gelenlere bir şey anlatabilmek mümkün değil. Sanki 7 Ekim’den önce işgal rejimi, Gazze ve Filistin halkına zulüm etmiyordu!

Deniz Yücel yerle bir edilmiş Gazze görüntüsünü normal bir şeymiş gibi göstermek için yerle bir edilmiş başka bir şehrin görüntüsünü kullanıyor. Kullanışlı aparat olduğu düşünülen IŞİD’in kontrolündeki Rakka’nın görüntüsünü…

trtrt.jpg

Amerikan emperyalizminin ve onun işbirlikçisi PKK’nın saldırıları sanki meşruymuşçasına Gazze ile Rakka’nın aynı olduğunu ifade ediyor Deniz Yücel. Rakka’nın “IŞİD ile savaş” denilerek ABD ve işbirlikçileri tarafından yerle bir edilmesi Yücel’in “adalet terazisinde” normal bir şeymiş demek ki!

Yücel devamında ise Şifa Hastanesi örneğinden hareketle "İsrail'in iddiaları" doğruysa hastanenin meşru hedef olduğunu dahi söyleyecek kadar ileri gidebiliyor. Bebek katillerini aklamak için akıl ve ahlak dışı bir argüman daha... Siyonistlerin iddiaları hiçbir şekilde doğrulanamazken bütün dünya işgal rejiminin hastane, kilise ve camileri defalarca hiçbir sebep bildirmeden vurduğunu ve yüzlercesi çocuk binlerce insanı katlettiğini biliyor. Bu sebeple Batılı ülkelerde vicdan sahipleri geniş katılımlı gösterilerle yaşanan vahşeti ve işgal rejimini protesto ediyor. Almanya doğumlu olan Deniz Yücel, Batı'daki vicdanlı seslerden de nasibini alamamış demek ki!

Cumhurbaşkanı  Erdoğan’ın Almanya’da Alman yetkililerinin gözünün içine baka baka Hamas’ı savunup katil İsrail’i mahkum etmesi Deniz Yücel gibi emperyalizmi hizmet etmekten utanmayan kişi ve çevreleri harekete geçirmiş durumda anlaşılan!

 

HABERE YORUM KAT

10 Yorum