1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonist İşgal Güçleri Gazze'ye Saldırdı
Siyonist İşgal Güçleri Gazzeye Saldırdı

Siyonist İşgal Güçleri Gazze'ye Saldırdı

İsrail Gazze'ye yaptığı saldırıda 71 yaşındaki Abdülkerim ez-Zeytune şehit oldu.

12 Şubat 2012 Pazar 15:56A+A-

Gazze Şeridi'ndeki yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Siyonist işgal güçlerinin Gazze kentindeki Ez-Zeytun mahallesinde otomobil pazarının doğusundaki bölgeye düzenlediği saldırıda 71 yaşındaki Abdülkerim Ez-Zeytune şehit oldu ve iki vatandaş da yaralandı.

Bu arada Siyonist işgal uçaklarının dün gece Gazze Şeridi'nde çeşitli bölgelere bir dizi saldırı gerçekleştirdiği, saldırılarda iki Filistinlinin yaralandığı ve geniş çapta maddi hasar meydana geldiği bildirildi.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin edindiği bilgiye göre, işgal uçakları Gazze'nin doğusundaki otomobil pazarı yakınında bulunan bir prefabrike eve saldırı düzenledi. Saldırı sonrası ambulansların yaralıları hastaneye nakletmek için olay yerine akın ettiği kaydedildi.

İşgal uçaklarının daha önce de Han Yunus'un doğusundaki Ez-Zenne bölgesinde bir grup Filistinliyi hedef aldığı fakat vatandaşların saldırıdan yara almadan kurtulmayı başardıkları ifade edildi.

Siyonist işgal uçaklarının ayrıca El-Karara'da Muhammed Kamil El-Ağa okulu yakınlarındaki boş bir araziye saldırı düzenlediği ve saldırıda ölen veya yaralanan olmadığı bildirildi.

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Rafah kentinde de işgal uçakları Eş-Şevke mahallesinde bir prefabrike evi hedef aldı. İşgal güçlerinin Gazze'deki Eş-Şucaiye mahallesine de en az iki füze attığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT