1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. MISIR

  4. Sisi Firavunlaştı: Yalnızca Beni Dinleyin!
Sisi Firavunlaştı: Yalnızca Beni Dinleyin!

Sisi Firavunlaştı: Yalnızca Beni Dinleyin!

Küresel haramiler ve bölgesel işbirlikçilerden aldığı destekle giderek daha bir pervasızlaşan darbeci Sisi’nin canlı yayında kitlelere savurduğu tehditler Firavun’u çağrıştırdı.

25 Şubat 2016 Perşembe 11:47A+A-

HAKSÖZ-HABER

El Arabiya'nın haberine göre, dün devlet televizyonundan iki saat boyunca halka seslenen Sisi, gayrı meşru otoritesine muhalif olan herkesi ''yeryüzünden sileceğini'' söyledi.

Darbeci Sisi hükümeti son aylarda sık sık gündeme gelen insan hakları ihlalleri ve kötü ekonomi yönetimi nedeniyle iç kamuoyunda eleştirilerin hedefi konumunda.

'SADECE BENİ DİNLEYİN, ÇOK CİDDİYİM!'

Canlı yayınlanan konuşması boyunca hayli sinirli olduğu gözlenen Sisi, Mısır'ın karşı karşıya olduğu sorunların çözümünü bildiğini belirterek tehditler savurdu.

İşte Sisi’nin Mısır halkına ve ideolojik atası Firavun’un dönemin Müslüman İsrailoğullarına savurduğu tehditler:

Sisi: “Benden başka kimseyi dinlemeyin! Çok ciddiyim. Ayağınızı denk alın, kimse benim sabrımı ve sakinliğimi kötüye kullanıp hükümeti devirmeye kalkmasın. Allah'a yemin ederim ki, bunu yapmaya kalkanı yeryüzünden silerim. Bütün Mısır bunu böyle bilsin!”

Firavun: “Andolsun ki, ellerinizi ve ayaklarınızı çaprazlama kestireceğim ve sonra da topunuzu kazıklara oturtacağım!” (Kur’an; 26/49)

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

4 Yorum