1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Şişani'nin, Şehadetinden Önceki Son Görüntüsü
Şişani'nin, Şehadetinden Önceki Son Görüntüsü

Şişani'nin, Şehadetinden Önceki Son Görüntüsü

Halep Merkez Cezaevini özgürleştirme operasyonu sırasında şehit düşen muhacir komutan Seyfullah Şişani'nin son görüntüleri ortaya çıktı.

08 Şubat 2014 Cumartesi 18:24A+A-

HAKSÖZ-HABER

Nusra Cephesinin Muhacir ve Ensar Tugaylarıyla birlikte başlattığı ve İslami Cephe’nin de katıldığı Halep Merkez Cezaevini özgürleştirme operasyonunda şehit düşen Çeçen komutan Seyfullah Şişani’ye ait son görüntüler ortaya çıktı.

Şişani, şehadetinden önce cezaevi operasyonundaki mücahidlere seslenen bir komutanın yanında tekbir getirirken görülüyor.

NOT: Seyfullah Şişani ve Fırat Serder şahsında Suriye şehitlerimiz için 9 Şubat Pazar günü ikindi namazını müteakiben gıyabi cenaze namazı kılınacak.

Nusra Cephesi saflarında savaşan Şişani, kendisine bağlı muhacir birliğe komuta etmekteydi. Halep Merkez Cezaevini özgürleştirme operasyonunun komutanlarından olan Şişani, yaşanan yoğun çatışmalarda şehit düştü. Şişani, bir süre Türkiye’de Çeçen mülteci statüsünde yaşamıştı.

Bu arada Merkez Cezaevi etrafındaki bazı binaların ele geçirildiği ancak yoğun hava bombardımanı sebebiyle cezaevi merkezinin hâlâ Esed güçlerinin elinde olduğu bildirildi. 

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum