1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sidikli müptezel Kadıköy’de insanların üzerine işedi!
Sidikli müptezel Kadıköy’de insanların üzerine işedi!

Sidikli müptezel Kadıköy’de insanların üzerine işedi!

Bir grup sarhoş genç Kadıköy Moda’da evlerinin önüne işedikleri çifti darp ederken, kadının da üzerine işedi. Müptezellerin işeme anları ve kavga kameralara yansıdı.

16 Aralık 2021 Perşembe 15:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Müptezel kesimlerin favori ilçesi olan Kadıköy’de işler zıvanadan çıkmaya devam ediyor.

Sarhoşların naraları ve kapı önlerinde bekledikleri için kavgaların yaşandığı, yol ve kaldırımlara barların taştığı, meyhanelerin hınca hınç dolduğu Kadıköy’de sarhoşlar, Moda sakinleri tarafından bir süredir şikayet ediliyorlardı.

Geçtiğimiz akşam Moda’da yaşanan olayda sarhoş müptezellerin içtikçe insanlıklarını nasıl kaybettikleri bir kez daha kanıtlandı.

Evlerinin önüne işendiğini gören bir çift, dört sarhoş genç ile tartışmaya başladı. Pantolonunu yeni toparlayan sidikli sarhoş, çiftin üzerine işerken, ev sahibi adam da dört sarhoş genç tarafından darp edildi.

Sarhoş gençlerden ikisi olayın yaşanmasının ardından emniyet tarafından yakalanırken, diğer iki genç sarhoşun aranmaya devam edildiği bilgisi paylaşıldı.

Sokağa idrarını yapan kişiyi uyardığı için Okan Duman isimli müzisyeni darp ettiği iddia edilen 2 şüpheli yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum