1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Semih Yalçın bu iddialara açıklık getirecek mi?
Semih Yalçın bu iddialara açıklık getirecek mi?

Semih Yalçın bu iddialara açıklık getirecek mi?

Sinan Ateş cinayeti soruşturması kapsamında Tolgahan Demirbaş üçüncü kez gözaltına alınırken Semih Yalçın’ın özel kalem müdürü Emre Y. de gözaltında!

25 Ocak 2023 Çarşamba 15:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Sinan Ateş suikastı soruşturmasının ilk gününde MHP Milletvekili Olcay Kılavuz’a ait bir evde gözaltına alınıp bırakılan eski Ülkü Ocakları genel merkez yöneticisi Tolgahan Demirbaş bugün (25 Ocak) üçüncü defa gözaltına alındı. Demirbaş’ın yanı sıra soruşturmada tutuklanan iki sanığın avukatı Serdar Öktem’le Semih Yalçın’ın özel kalem müdürü Emre Y. de gözaltında.

Semih Yalçın cinayet sonrasında MHP teşkilatlarının büründüğü sessizlik soru işaretlerini artırınca cinayeti “FETÖ” ile ilişkilendiren bir açıklama yapmıştı. “Ankara'da gerçekleşen menfur suikast konusunda 'azmettiriciler' nakaratıyla MHP'ye suç isnadını sürdürmektedir. Kılıçdaroğlu, asıl azmettiricileri, Pensilvanya ve FETÖ'yü perdeleyerek hedef saptırmakla amacına ulaşamaz. “

15 Temmuz Darbe Girişimi'nin ardından alakalı alakasız her şeyi FETÖ ile ilişkilendirmek siyasetin çok hoşuna gitti. Yalçın’ın mantığına göre “FETÖ” Yalçın’ın özel kalem müdürlüğüne kadar sızmış. Ya da Sinan Ateş cinayeti bir şekilde MHP’li isimlerle ilişkili… Yalçın’ın hangi şıkkı tercih edeceğini belirlemek çok zor olmasa gerek.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı’nın ölümü karşısında sessizliğe bürünenler bir özel kalem müdürünü pek ciddiye almazlar herhalde. Sinan Ateş’in dayısı yeğeninin katilinin mecliste olduğunu söylerken boşa konuşmuyormuş anlaşılan!


Semin Yalçın iddialar hakkında şunları kaydetti:

"MHP Genel Merkezi'nde genel başkan yardımcılarının özel kalem kadrosu olmadığı gibi genel merkezde veya TBMM MHP Grubu'nda herhangi bir sıfatla Emre Yüksel isimli bir çalışanımız bulunmamaktadır. Geçmişte de böyle bir çalışanımız olmamıştır. Bu husus, devletin SGK kayıtlarından da açıkça anlaşılabilir."

Tartışmanın devamında aksi yönde iddialar dile getirilmeye devam edilirken Emre Yüksel'in Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlendiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

3 Yorum