1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Selçuk Özdağ geleceği geçmişin despotizminde mi arıyor?
Selçuk Özdağ geleceği geçmişin despotizminde mi arıyor?

Selçuk Özdağ geleceği geçmişin despotizminde mi arıyor?

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Gelecek Mustafa Kemal’de yükselecek” ifadesini kullandı.

28 Aralık 2022 Çarşamba 13:35A+A-

HAKSÖZ HABER

AK Partili kimliğiyle başbakanlık ve dışişleri bakanlığını yapan Ahmet Davutoğlu öncülüğünde kurulan Gelecek Partisi, “temel hak ve özgürlüklerin korunduğu, ayrımcılığın son bulduğu, adil ve müreffeh bir Türkiye vizyonu” ile yola çıktı.

Partinin programında yer alan vizyon maddelerinin bugüne kadar gerçekleşmemesindeki en büyük engel şüphesiz laik-Kemalist rejimin kendisidir.

Türkiye’deki yüz yıllık sorunların temelini mevcut hükümetin otoriterliğiyle sınırlandıran Gelecek Partisi, önce içinde ırkçı, seküler, laik-Kemalist CHP ve İYİ Parti’nin de olduğu altılı masaya dahil oldu. Ardından “Mustafa Kemal ortak değerdir” mottosunu dillendirmeye başladı.

Bizzat Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, resmî ideolojinin özel günlerinde Musafa Kemal’i tazim etme seanslarından geri durmadı.

Partililer ise Mustafa Kemal ve dolayısıyla Kemalizm’i neredeyse bütün unsurlarıyla benimsemekten geri durmadı.

Son olarak partinin genel başkan yardımcısı sıfatını taşıyan Selçuk Özdağ, sosyal medya hesabından “Gelecek Mustafa Kemal’de yükselecek” paylaşımını yaptı.

Mevcut otoriterlikten şikayetçi olan Özdağ, geleceği geçmişin despotizminde arıyormuş meğer!

Gelinen nokta itibariyle partinin “gelecek” diye vadettiği şey “Mustafa Kemal”miş!

Selçuk Özdağ'dan cevap 

Öte yandan yaptığımız bu habere sosyal medya hesabından cevap veren Selçuk Özdağ, paylaştığı mesajda Gelecek Partisi Genel Merkez binasının bulunduğu Mustafa Kemal Mahallesini kast ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

14 Yorum