1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Şehir Üniversitesine yönelik kin bitmiyor!
Şehir Üniversitesine yönelik kin bitmiyor!

Şehir Üniversitesine yönelik kin bitmiyor!

Varlıklarına el konulup kapısına kilit vurulan Şehir Üniversitesi için ‘Mağduriyet olmayacak’ açıklamaları yapılmıştı. Ancak Şehir'in akademisyenleri işsiz kaldı, öğrencilerine çifte standart uygulandı. En son olarak da idari personel mağdur oldu.

05 Mart 2021 Cuma 12:12A+A-

HAKSÖZ HABER

Şehir Üniversitesi Türkiye'nin unutulmayacak bir olayını yaşadı. Üniversite yönetimine önce kayyum atandı ardından da Şehir Üniversitesi'nin borçları bahane edilerek üniversite kapatıldı.

Akademisyenler, öğrenciler ve şimdi de idari personeline ayrımcılık yapılıyor, idari personelin işe kabul şartları zorlaştırılarak istenmedikleri belli ediliyor.

Şehir Üniversitesi'nin kapatılmasının ardından öğrencileri ve öğretim kadrosu da Marmara Üniversitesi'ne geçebilir denmiş bu durum idari personel için ise işletilmemişti. Şimdi de Şehir Üniversitesi'nin kadrosuna Marmara Üniversitesi'ne geçişinde mülakat şartı getirildi.

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı’na eklenen geçici maddede ‘Herhangi bir emeklilik, yaşlılık aylığı hak kazanmamış olanlar 30 gün içinde başvurmaları ve mülakatta başarılı olmaları kaydıyla atanabilirler’ ibaresi yer aldı.

HABERE YORUM KAT

4 Yorum