1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Seçime büyük özgüvenle giren Karar yeni bir seferberlik başlatmış!
Seçime büyük özgüvenle giren Karar yeni bir seferberlik başlatmış!

Seçime büyük özgüvenle giren Karar yeni bir seferberlik başlatmış!

14 Mayıs seçimlerinde 6’lı Masa’nın muhafazakar partileriyle birlikte en çok kaybedenlerinden biri de kuşkusuz Karar Gazetesi oldu!

16 Mayıs 2023 Salı 16:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Karar Gazetesi seçim sürecinde militan bir biçimde muhalefet yaptı. Yazarlarıyla, haberleriyle Kılıçdaroğlu’nu parlatma kampanyası yürüttü. Hakan Albayrak haricinde gazetede yazan herkes bu iktidarın çoktan gittiği, çürüdüğü, Kılıçdaroğlu’nun büyük bir umut güneşi olarak ülke üzerine doğduğu mealinde yazılar yazdılar, yayınlar yaptılar.

Ve şimdi ağır bir şekilde gerçekle yüzleşme aşamasına geldiler. Taha Akyol gibi, Ahmet Taşgetiren gibi aldıkları yenilgiyi kabullendiklerini gösterenler var ama komik tezlerle, züğürt tesellileriyle yenilgiyi galibiyete çevirebileceklerine inananlar daha çok. Bunu sağlamanın yolunun seferberlikten geçtiğini söylüyorlar.

Karar bugün manşetten İmamoğlu’nun mütebessim çehresiyle başlattığı seferberliğe ‘sanatçı’ dostlarını da ortak etmiş. Oyuncu Orhan Aydın ve Deniz Çakır’ın çok ‘mühim’ sözlerini sürmanşete taşımış!  

Her fırsatta Erdoğan’ı ve iktidar kadrolarını “biz nerede yanlış yaptık” diye dönüp muhasebe yapmamakla suçlayan, eleştiren Kararcılar anlaşılan o ki hiçbir zaman dönüp “biz nerede yanlış yapıyoruz?” deme basiretini gösteremeyecekler.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

2 Yorum