1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Seçim çalışmaları ırkçı propaganda ile başladı!
Seçim çalışmaları ırkçı propaganda ile başladı!

Seçim çalışmaları ırkçı propaganda ile başladı!

Kemal Kılıçdaroğlu adına İstanbul’a asılan afişler ne vaat ediyor?

22 Aralık 2022 Perşembe 14:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Altılı masanın bir türlü aday noktasında ortaya bir isim koyamaması sebebiyle siyasetin gündemi yoğun. Kemal Kılıçdaroğlu ise CHP teşkilatları tarafından asılan afişlerde “adaylık ilanını” yapmışa benziyor. Bu afişlerin altılı masaya nasıl yansıyacağı ise medyanın üzerinde tartıştığı hususların başında geliyor.

Herkesin atladığı husus ise Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim çalışmalarına başlarken doğrudan mültecileri hedef almasıydı. Irkçı popülizmden faydalanmak adına savaş mağduru insanları hedef almaktan çekinmeyen Kılıçdaroğlu bir taraftan ise herkese gül dağıtıyor!

Muhafazakarlara yönelik “açılım” söylemleriyle seçmen kazanmak isteyen Kılıçdaroğlu’nun toplumun bir kesimi ile helalleşme çağrısı yaparken bir diğer taraftan ise toplumun en kırılgan kesimine yönelik nefret söyleminde bulunması nasıl bir politikacı ile karşı karşıya olduğumuzu kanıtlamıyor mu?

Siyasi ikbal adına veyahut mevzısini korumak için buna göz yuman veya bu nefreti destekleyenler ise aynı ırkçı bataklığın dibini bulmuş durumdalar!

resized-bab5b-12b8ea2akemalekrem-8663-1.jpg

HABERE YORUM KAT

8 Yorum