1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sarı taksiler turist dövmek için dayanıştı!
Sarı taksiler turist dövmek için dayanıştı!

Sarı taksiler turist dövmek için dayanıştı!

İstanbul'da bir taksi şoförü ile yabancı uyruklu müşterisi arasında tartışma çıktı. Tartışma, başka taksi şoförlerinin de dahil olmasıyla kavgaya dönüştü. Sarı taksilerin vukuatlarına bir yenisi eklenirken yasal yaptırım için ne bekleniyor?

10 Aralık 2021 Cuma 13:50A+A-

HAKSÖZ HABER

İstanbul Esenyurt'ta, bir taksi şoförü ile Afrikalı müşteri arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Sözlü tartışma, taksi şoförünün arkadaşlarının da gelmesiyle beraber kavgaya dönüştü. Büyük bir dayanışma(!) örneği sergileyen taksicilerin vandal tavırlarına bir yenisi eklendi. 

Şoför ve arkadaşları, yabancı uyruklu yolcuyu yerde dakikalarca tekmelerken trafiğin olağan şekilde akması, sarı taksilerin magandalıklarına alışılmaya başlandığı yorumlarına neden oldu. 

Çevredeki vatandaşların müdahale etmediği olayda, darp edilen yolcu, taksicilere “Yapma” diyerek kaçmaya çalıştı. Ancak dayanışma sergileyen fedakar(!) taksiciler yerdeki yolcuya tekme savurmaya devam etti. 

Yaşanan o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken olayla ilgili soruşturma başlatılıp başlatılmayacağı merak ediliyor. 

Geçtiğimiz günlerde de bir taksici ücret tartışması yaşadığı kadın turisti yola itmiş, kadın yüz üstü bir şekilde yola düşmüştü. Olaydan sonra soruşturma başlatan emniyet taksiciyi yakaladı. Ancak taksici adli merciler tarafından serbest bırakılmıştı. 

Sarı taksi şoförünün kadını yola ittiği anlar otobüsün ayna kamerasına yakalandı.

taksici-kadini-yola-itiyor.jpg

 

Sarı taksi şoförlerinin kanunların kendilerine zarar vermeyeceğine inançları olduğu görülürken, her geçen gün yeni bir tanesi yaşanan dolandırıcılık, darp, kandırmaca ve şiddet olayları da sarı taksilere olan öfkeyi arttırıyor. 

 

Esenyurt'ta taksici ve arkadaşlarının turisti darp ettikleri anlar bir vatandaş tarafından kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum