1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Saplantılı muhalifliğin acıklı halleri!
Saplantılı muhalifliğin acıklı halleri!

Saplantılı muhalifliğin acıklı halleri!

Batı medyasının Erdoğan karşıtlığı nasıl bir ruh halinin yansımasıdır?

15 Haziran 2021 Salı 12:10A+A-

HAKSÖZ HABER

Financial Times, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden’in görüşmesinden bir kareyi alarak kendince algı oluşturmaya çalıştı.

Erdoğan, Biden’in elini öpmeye çalışıyormuş gibi göstermeye çalışan Financial Times’in bu komik algı operasyonuna balıklama atlayanlar ise saplantılı muhalifliğin acıklı hallerini gösteriyor!e35m1pmxwaevffz.jpg

Erdoğan karşıtlığı psikolojik olarak incelenmesi gereken bir durum olarak nitelenmeyi pekala hak ediyor artık. Mesele Erdoğan’ın siyasi olarak durduğu yeri, politikalarını vs. aşan bir durum aldı. Muhalifliği kişiselleştirerek bir şahsa indirgeyen patolojik hal tamamıyla adaletten uzak bir tavır alış anlamına geliyor.

​​​​​​​Cumhurbaşkanı’nın eleştirilemez olduğunu kimse söyleyemez. İşin özünde eleştiri birçok sorunun çözümü için ilaçtır. Ancak saplantılı muhalifliğin oluşturduğu algı gerçek eleştirilerin dahi düşmanlaştırıldığı bir vasat oluşturuyor.

​​​​​​​Durum böyle olunca çözüm için öne sürülen eleştiriler düşmanlaştırılıyor. “Ölümüne destekçiler” ile “saplantılı muhalifler” arasında sıkışıp kaldığımız gergin tablo sorunları daha da içinden çıkılmaz bir hale sürüklüyor… İlk düğme yanlış iliklenince geri kalanları da nizami olmuyor kısaca…

​​​​​​​

HABERE YORUM KAT

7 Yorum