1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sanatçılığının altında yatan ırkçı nefret!
Sanatçılığının altında yatan ırkçı nefret!

Sanatçılığının altında yatan ırkçı nefret!

Sanatıyla toplumun gönlünde taht kuran(!) son zamanlarda da sosyal medya fenomenine dönüşen Şahan Gökbakar, ırkçı ve nefret yüklü paylaşımları nedeniyle tepki çekti. Irkçıların ilgi gösterdiği paylaşımlarında Gökbakar’ın ikiyüzlülüğü dikkat çekiyor.

29 Nisan 2022 Cuma 09:03A+A-

HAKSÖZ HABER

‘Sanat toplum içindir’ ilkesine oldukça büyük katkılar sağlamış(!) isimlerden biri olan Şahan Gökbakar göçmen karşıtlığı ve Arapçaya olan nefretiyle yeni bir sanat icra ettiğini sanarken, ırkçılıktan başka bir şey yapmadığını göremeyecek kadar körleşmiş durumda olan zihniyeti temsil etmeye devam ediyor.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren “sanatçılar” arasına dahil olan, topluma katkısı ırkçılık olan fikirleriyle beğenileri toplayan Gökbakar, “Her yerde arapça yazılar, tabelalar,ilanlar, menüler görmeye başladınız degil mi? Bu artık bu ülkenin bir gerçeği malesef...” diyerek sanatçılığının altında yatan toplum sevgisini dile getirdi.

Durum tespiti yaparcasına yaptığı sosyal medya paylaşımlarında ısrarla Arapça ve İslam düşmanlığını sergileyen sözde eleştirel ve hümanist sanatçıya sosyal medya üzerinden tepki gösterildi.

Şahan Gökbakar adlı "sanatçı"ya nefret yüklü paylaşımının ardından gösterilen tepkilerden bazıları,

sahan-gokbakar-tepki.jpgsahan-gokbakar-tepki-1.jpgsahan-gokbakar-tepki-2.jpgsahan-gokbakar-tepki-3.jpgsahan-gokbakar-tepki-4.jpgsahan-gokbakar-tepki-5.jpgsahan-gokbakar-tepki-6.jpg

HABERE YORUM KAT

5 Yorum