1. HABERLER

  2. İLAN

  3. Samsun'daki Muhacirlerin Babası Hüseyin Kılınç Vefat Etti
Samsun'daki Muhacirlerin Babası Hüseyin Kılınç Vefat Etti

Samsun'daki Muhacirlerin Babası Hüseyin Kılınç Vefat Etti

​​​​​​​Samsun İnfak-Der, UH-De yardım derneklerinin kurucusu Hüseyin Kılınç kardeşimiz vefat etti.

22 Şubat 2018 Perşembe 20:17A+A-

Samsun'da çeşitli yardım kuruluşlarında yardım faaliyetlerinde bulunan, İnfak-Der ve UH-DE Uhuvvet ve Kardeşlik Derneği'nin kurucusu olan, özellikle muhacirlere yönelik çalışmalarda ön safta mücadele vermiş, ömrünü yetimlerin, kimsesizlerin, mağdur ve mazlumların yardımına adayan Samsun UH-DE (Uhuvvet ve İnfak Derneği) Başkanı Hüseyin Kılınç vefat etti. Hüseyin Kılınç, Samsun'da uzun yıllar İslami çalışmalarda bulunmuş, yürüttüğü mücadelede şehrinde yaşayan herkesi duyarlı olmaya çağırmış, savaş mağduru nice kimsesizin nice mazlumun eli ayağı olmuştur. Muhacir-ensar anlayışının kavileşmesi için çalışmalarıyla bu işin sorumluluğunu üstlenmiş, çeşitli projelerle bu hayır çalışmalarını büyütmüş ve zamanla dernek çatısı altında birçok yardım faaliyetlerine vesile olmuştur.

Muvahhid kimliğine ve mücadelesine şahidiz. Allah O'ndan razı olsun. Mekanı cennet olsun. İnna lillah ve İnna ileyhi raciun.

UH-DE Derneği'nin Başkanı Hüseyin Kılınç’ın cenazesi 23 Şubat Cuma günü Samsun'da Büyük Camii’nde Cuma Namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığına defnedilecektir.

huseyinkilinc1.jpg

huseyinkilinc2.jpg

huseyinkilinc3.jpg

huseyinkilinc4.jpg

huseyinkilinc5.jpg

huseyinkilinc6.jpg

huseyinkilinc7.jpg

huseyinkilinc8.jpg

huseyinkilinc9.jpg

HABERE YORUM KAT

5 Yorum