1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Samsun’daki “heykel hadisesinin” faili alkollü yakalandı!
Samsun’daki “heykel hadisesinin” faili alkollü yakalandı!

Samsun’daki “heykel hadisesinin” faili alkollü yakalandı!

Samsun’daki heykel olayı faillerinin sicili epey kabarık!

04 Şubat 2022 Cuma 13:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Sol-Kemalistlerin komik “heykel direnişi” Samsun’da sahnelenmeye devam ediliyor. Dün (3 Şubat) gece saatlerinde iki kişi Samsun’daki Atatürk heykeline urgan asmıştı. Görüntülerden heykele ne yapmak istedikleri bile tam anlaşılamayan kişilerden birisinin alkollü olduğu anlaşıldı.

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, iki failin yakalandığını ve sicillerinin oldukça kabarık olduğunu ifade etti. Çataklı’nın aktardıklarına göre uyuşturucu, kasten yaralama, alkollü araç kullanmak başta olmak üzere çeşitli suç kaydı bulunan kişiler hakkında hukuki süreç başlatıldı.

"İkisinin de çok fazla suç kaydı var. Bir tanesi ifadesinde o gece alkol aldığını beyan ediyor. Uyuşturucu kullanmadan 11, uyuşturucu ticaretinden 2, kasten yaralamadan 9, taksirle yaralamadan 3, alkollü araç kullanmaktan 2... Gerekli işlemler arkadaşlar tarafından devam ediyor."

Netice olarak iki tane suça meyilli dengesizin icraatları üzerinden tüm Türkiye bir şova şahit oldu. Sol-Kemalist STK’lar, siyasi partiler Samsun’daki heykelin etrafında gövde gösterisi yaptılar! Basın ise Samsun’daki görüntü bütün Türkiye’yi temsil ediyormuş gibi bir algı oluşturarak olayı iyice büyüttü. Gerçekte ise son derece basit adli bir olay ile karşı karşıyaydık!

Asıl enteresan olan ise iki müptezelin yaptıkları şeyin yüzlerce heykel meraklısını ortaya çıkartması oldu. Kendisini vazifelendirmeye hazır ne kadar boş insan varmış! Bununla geçmiş olsun Türkiye!

 

HABERE YORUM KAT

8 Yorum