1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Samandağ’da Ali Dik Şebbihasının ne işi var?
Samandağ’da Ali Dik Şebbihasının ne işi var?

Samandağ’da Ali Dik Şebbihasının ne işi var?

Dün akşam saatlerinde Hatay’ın Samandağ ilçesinde fanatik mezhepçi ve Esed destekçisi bir şarkıcı olan Ali Dik şebbihası konser verdi.

05 Ağustos 2021 Perşembe 11:06A+A-

HAKSÖZ HABER

Suriye'de yüz binlerce insanı öldüren, milyonlarcasını zorunlu göçe maruz bırakan ve on binlercesini hapseden katil Beşşar Esed'e şarkılar yazan Suriyeli şarkıcı Ali Dik, Hatay'ın Samandağ ilçesinde konser verdi.

Türkiye düşmanı Suriyeli şarkıcı Ali Dik, Samandağ’da Ray ve Koçak ailelerinin düğününde sahne aldı. CHP’li milletvekillerinin de olduğu düğünde Türkiye ve Erdoğan aleyhine sloganlar atılırken, Esed’in destekçilerinden Mihraç Ural gibi örgüt liderlerinin adı övüldü.

Şarkıcı Ali Dik Suriye’de fanatik mezhepçi ve Sünni düşmanı kimliği ile biliniyor. Her fırsatta Türkiye aleyhtarı ifadeler kullanırken Esed’i övmekten de asla geri durmuyor.

Türkiye’nin gerçekleştirdiği İdlib, Zeytin Dalı, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı Harekâtı süreçlerinde Türkiye’ye ağır hakaretlerde bulunan şarkıcı Ali Dik’in yurda nasıl girdiği ise bilinmiyor.

Acilciler terör örgütü elebaşı Mihraç Ural’ın yakın arkadaşı olan Ali Dik’in, Türkmendağı’nın işgal sürecinde de bölgeye gelerek Mihraç Ural ve çetesine destek verdiği biliniyor.

...

Samandağ Belediyesi Şebbihalara sahne aldırtıyor

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz'ın Şebbiha Ali Dik ile bir araya geldiği fotoğrafı ve hoşgeldiniz paylaşımında bulunması Ali Dik Şebbihasının Türkiye'deki bağlantılarının kim olduğunu da açığa çıkardığı düşünülüyor. 

Samandağ Belediyesi Kültür Merkezinde, "6 ülkeden 42 müzisyen ile 7 dilde" sloganı ile yapılacak etkinliğe kim bilir daha hangi Şebbihalar davetli! 

 

samandag-da-konser-rezaleti-ali-deek-2.jpg

 

Samandağ Belediyesi'nin organizatörlüğünde gerçekleştirilmesi planlanan konserin posteri

samandag.jpg

HABERE YORUM KAT

7 Yorum